Opet Vi o plaćenim trolovima. Opet mi prišivate nešto što vam je u podsvesti kada pišete o nečijem "trolovanju" i plaćanju. I da, da nešto znate o beogradskom priobalju znali bi da su i beogradska i ona novobeogradska strana bile močvarno i poplavno zemljište. Centar grada leži na podzemnim vodama. Na današnjoj Slaviji ljudi su išli u lov na divlje patke. I da, na prostoru BW ima podzemnih voda. I da, u savremenom gradjevinarstvu postoje postupci i tehnike kojima se problem podzemhih voda rešava. I da, nivo Save raste. I da, Sava je, ne tako davno, plavila Sava malu. Izlivala se Sava i kod beogradskog sajma. Oni koji žive na Novom Beogradu se sećaju kada je Sava dosezala i do drugog nasipa kod bloka 44. Tako da pitanje podzemnih voda i izlivanja voda ostavite stručnjacima, a ovde da diskutujemo o tome da li je trebalo da onaj prostor ostane onakav ili je trebalo da se nešto pokrene sa mrtve tačke. I sada ćete reći da je sve radjeno netransperentno, a oni koji su pre ovih bili na vlasti su, po meni, uradili samo dve dobre stvari za Beograd i to rekonstrkciju Gazele i Pupinov most. I zato im skidam kapu. Sve ostalo je bilo uzaludno trosenje para i vremena. Ako sada pomenete most na Adi, trebalo bi da shvatite da taj projekat nije završen. Danas je on gotov sa oko 55%. Ako mi ne verujete, a Vi proverite šta sve nedostaje da bi projekat mosta na Adi bio gotov. Da Vam malo pomognem, tunel kroz Topčidersku zvezdu, pristupne saobraćajnice iz pravca Rakovice i tramvajske/ železničke šine preko mosta.