Na sprat parking je uvek prazan. Čak i u najvećim gužvama pred praznike svi se drndaju na P1 P2 a popneš se malo gore prazno
Dok se neko ne pojavi sa tacnim brojem ko je izbrojao, odokativno izmedju 15-20. Ima citavih delova gde ides ides i sve prazan do praznog lokala....najvise na prvom spratu ali i na drugom. Prizemlje ima mozda 3-4 prazna lokalaZna li se koliko još ima praznih lokala?
И наравно патике ће да буду 250-300 евра јер су у Европи до 200 и мало више,Galerija News:
Na prvom spratu se otvara prva barefoot prodavnica. Na sajtu piše: "Barefoot cipele donose savršeni (nulti) pad hodanja dok štite stopalo od spoljašnjih uticaja."
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
ne znam za odrasle ali za decu ima dosta malih prodavnica i po instagramu. Za 40ak evra sam kupio barefoot patike.И наравно патике ће да буду 250-300 евра јер су у Европи до 200 и мало више,
Kad vec nema "BK" moze "brt burger" , kad nema Subway moze "Moj sendvic" , kad nema "Cinnabonn" moze i "Cinnabunny". Ponuda hrane i pića sa Aliexpressa... Jedino verujem da su i cene iste kao u ovim "original" lokalima...
Hahahaha, a zasto su se ti srpski preduzetnici uhvatili bas ovih zapadnih globalistickih korporacija pa kopiraju njihove proizvode pa cak i nazive?Kakav užas, pare idu srpskim preduzetnicima i ostaju u Srbiji a ne idu zapadnim globalnim korporacijama, neverovatna nepravda
Kad će doći taj dan kada će moći da se kupi kokain u slobodnoj prodaji?Galerija News:
Otvara se Salt Vape Shop na drugom spratu.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Kad će doći taj dan kada će moći da se kupi kokain u slobodnoj prodaji?
Pitaj konobare u bilo kom restoranu u BnV, povezaće te za čas.Kad će doći taj dan kada će moći da se kupi kokain u slobodnoj prodaji?
Koja je pa razlika. Obe stvari poje*******u mozak.
Doci ce kada ti budes imao decu pa im ti kupuj svaki dan (kada si tako pametan), a mi mozemo bez toga, nama je poneko pivo ili rakija dovoljna.
Razlika je bogami velika. Kokainski zavinsici umeju da se obuzdaju, za razliku od ovih što vejpuju. Nikad video nisam nekog da vuče u prevozu ili u bioskopu, za razliku od ovih što vejpuju, koji se ponašaju kao da će da padnu mrtvi ako svakog trenutka ne udišu svoj formaldehid sa ukusom jagode.Koja je pa razlika. Obe stvari poje*******u mozak.
Da, pre neki dan u tržnom centru, ide lik uvlači nešto i izduvava dim, iza sebe ostavlja oblak dima koji stoji nekih 15 sekundi, a ja idem sa detetom iza...Razlika je bogami velika. Kokainski zavinsici umeju da se obuzdaju, za razliku od ovih što vejpuju. Nikad video nisam nekog da vuče u prevozu ili u bioskopu, za razliku od ovih što vejpuju, koji se ponašaju kao da će da padnu mrtvi ako svakog trenutka ne udišu svoj formaldehid sa ukusom jagode.
Sarkastičan sam, ako nije očigledno. Ali to da su ovi sa vejpom bezobrazni, bahati, da imaju nula poštovanja prema drugima, prema okolini u kojoj se nalaze i prema svim normama ponašanja stoji kao činjenica.
Kokain bar ne steti drugima osim ako bu**** nije za volanom - isto kao alkohol. Porok je porok, sje*******avas sebe. Par sati drzi mozak u stanju bunila i prodje. Naravno stvara zavisnost.Razlika je bogami velika. Kokainski zavinsici umeju da se obuzdaju, za razliku od ovih što vejpuju. Nikad video nisam nekog da vuče u prevozu ili u bioskopu, za razliku od ovih što vejpuju, koji se ponašaju kao da će da padnu mrtvi ako svakog trenutka ne udišu svoj formaldehid sa ukusom jagode.
Sarkastičan sam, ako nije očigledno. Ali to da su ovi sa vejpom bezobrazni, bahati, da imaju nula poštovanja prema drugima, prema okolini u kojoj se nalaze i prema svim normama ponašanja stoji kao činjenica.
od vejpa zaradjuje drzava, od kokaina drzavni sluzbeniciKoja je pa razlika. Obe stvari poje*******u mozak.