LastExile
Beginner
I u Beo Centru je na dva sprata to im je čest moto, na jednom spratu za dame na drugom za muske plus i dečiji kutak. Tako da ni u Galeriji verovatno neće biti mnogo drugačije.
Ima da dele besplatno ba...eIma li neki galerija news?
A Philipp Plein, Prada i Armani Casa?Od LV do turskih butika, jos de facto da se otvori
Postoji, samo ne kod nas.Али Бургер Кинг врћ постоји.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Šta bi sa onom info da se taj lokal "šteka" za neki internacionalni ugostiteljski lanac? I je l' i dalje aktuelno da Salt Bae otvara kafanu na vr' Kule?Uskoro još jedan restoran na mestu nekada Novakovog restorana (jedini slobodan lokal na Promenadi). La cucina dolce, biće kafeterija/poslastičarnica.
Gazda la cucine je njuška koja se bavi proizvodnjom betona ima mešalice sa cvetićima.
Obe informacije sam dobio od poznanika koji radi u bw na prodaji stanova. Nije štekan za internacionalni ugostiteljski objekat već za neki "brend". La Cucina je dobila ovaj lokal zato sto su uzeli i unutra jedan lokal fakticki dva lokala a za Nusreta sam dobio info od dečka ali mi je zanimljivo odakle tebi ovo kad ja to nisam pisao nikada ovde ali je tačno to što si napisaoŠta bi sa onom info da se taj lokal "šteka" za neki internacionalni ugostiteljski lanac? I je l' i dalje aktuelno da Salt Bae otvara kafanu na vr' Kule?