Overen IMAX
Šta znam, pomešana osećanja nakon filma, mislim da je poprilična šteta što nije izabran neki stariji IMAX film, recimo Avatar, čisto zbog demonstracije tehnologije, ovako puštaju Godzila vs Kong, koji nije ni sniman IMAX kamerama, tako da nije ni mogao da prikaže mogućnosti tehnologije. Jedino što se izdvaja od obične 3D verzije tog filma jeste zvuk, koji definitivno "kida". Najbolje audio iskustvo definitivno.
Sala je komforna, kompletno urađena sa VIP kožnim sedištima, platno ipak poprilično veliko, mada sam očekivao da će biti više zakrivljeno.
I definitivno nije preterano stadijumski organizovana sala, mada tvrde ljudi da je to po IMAX standardu, ne odstupa mnogo od ostalih njihovih dvorana.
Ipak ću za vizuelni doživljaj morati da sačekam neki film koji je sniman IMAX kamerama.
Tako da, moja preporuka za sve je da ne bacaju pare na ovaj film, već da sačekaju neki od filmova koji su rađeni specijalno za IMAX. Ništa nećete propustiti, ako pogledate ili 2D verziju ili običnu 3D verziju Kong vs Godzilla.
Mada čuo sam da postoji demo kratki film koji IMAX daje svim bioskopima, neki dokumentarac o svemiru, koji je definitivno najbolji 3D materijal i koji najbolje dočarava tehnologiju. Šteta što to nisi pustili.
Minus što previše faza otvaranja bioskopa imaju, ovim tempom neće otvoriti ceo bioskop još nekoliko meseci. I malo je nezgodno što ne postoji toalet unutar bioskopa, bar ga za sada nema, valjda će biti kad otvore ceo bioskop.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk