Minnheima » 05 Mar 2021 13:51[/url]":2j69v6zi]Naše oči izgleda ne vide isto, pošto ja ne uočavam neku bitniju razliku između pomenutih zapadnih lanaca (koje sam u dobroj meri obišao) i ovih naših koje se otvaraju poslednjih godina. Sve su veće i sve bolje dizajnirane, ponuda je iz dana u dan raznovrsnija, a i cene nisu više toliko različite kao što su nekad bile (ako uloviš značajnije popuste, mogu da budu i niže od stranskih). Sad, šta nama stiže, da li je to identičan kvalitet ili neki škart, već je druga priča. Moje iskustvo je takvo da, osim sa televizorima, nisam imao nekih neugodnih iznenađenja kada je tehnika kupljena kod nas u pitanju.
Apropo Big Banga, bio sam im čest gost i kupac, ali nikada nisam imao utisak da je u pitanju kakva nedostižna galaksija (osim što je u to vreme bila jedna od najvećih radnji potrošačke elektronike kod nas). Meni je, recimo, daleko zanimljiviji bio grčki Megastores Electroniki kod Arene (gde je danas Gigatron Megastore) - tamo si prvi put na jednom mestu, van specijalizovanih hi-fi salona, mogao da opipaš i oslušneš vrlo solidan odabir audio-uređaja, a pamtim i izbor Pionirovih plazmi koje su plenile kvalitetom slike a šurile cenom.