Šta je novo?

"BW Galerija" - Beograd na vodi [ Tržni centar | 300 000m² ]

Juce sam bio zbog popusta u Galeriji i mnogo radnika je radilo lokale na 0.spratu u Glavnoj ulici iako je bila subota 12-14h.

Nike na 1.spratu je uradjen lokal, juce je bilo puno radnika koji su raspakivali mnogo kutija sa robom, deluje da ce biti vrlo brzo otvoren.

Mislim da mi je neko rekao da je otvoren lokal Blondy na 1.spratu.

U Inditex radnjama se cuju zvukovi od radova, ali nisam nijednom video da izlaze/ulaze na vrata.
 
New Yorker na FB reklamira otvaranje za 1. mart Izgleda da neće biti grupnog otvaranja već kako ko završi lokal tako će ga i otvoriti.

Verujem da će jedino inditex grupacija svoje lokale možda otvoriti grupno.
 
Cuh juce da ce ceo OVS otvoriti u drugoj polovini marta svoj lokal.
Manual lokal je sto se moglo videti kroz resetke vrata kada izlaze radnici, skoro u potponosti spreman za skorasnje otvaranje.

Za Inditex vrlo malo informacija ima, a mislim da ce oni ubedljivo najvise povecati posecenost Galerije.
 
Sutra od 16h do 18 je predotvaranje Nike radnje u Galeriji dok će od prekosutra radnja zvanično biti otvorena u redovnom radnom vremenu. Takva poruka mi je stigla preko aplikacije BW Galerija.
 
Da, srebrni(potrosenih 100.000din) i zlatni clanovi( potrosenih 500.000din) su dobili poziv preko aplikacije za danasnje predotvaranje Nike radnje na 1.spratu.

01.Marta se otvaraju New Yorker velika radnja na 1.spratu i Keihls u prizemlju.

Deluje da se zahuktava otvaranje radnji i da ce ih puno biti otvoreno u roku od mesec dana, a sa druge strane na sajtu nema vec duze vremena nijedna nova najava zakupaca.
 
Bilo je najava da ce danas biti otvorena i Tehnomanija na 2.spratu, ako neko bude prolazio ovih dana moze da proveri.

Kiehls i NewYorker bi trebalo da budu otvoreni danas.
 
Kiehls je ootvoren, a Tehnomanija nije bila otvorena pre neki dva dana kada sam prolazio, ali je lokal skoro spreman, video sam dosta provdavaca unutra koji veroovatno rade na finalnim poslovima pred otvaranje.
 
U zadnjih para dana sem Blondy, Nike, Manual Co, NewYorkera - otvoreni su i Kiehls, Roman, zlatara Milivojevic (sva 3 na prizemlju) i Tehnomanija na 2.spratu je spremna maltene od utorka za otvaranje, ne znam da li su je zvanicno otvorili.


@Zoran.m Jel imas preciznije info kada ce Zara tj Inditex grupa otvoriti svojih 7 velikih lokala na prizemlju i 1.spratu u Galeriji?
 
Nije puno velika, ne znam kvadraturu, mislim da je primetno manja od Gigatrona.

Moze se videti iz aplikacije vizuelno koliki je lokal u odnosu na ostale sa 2.sprata.
 
Čekaj, koliki je "Gigatron"?
U "Beo Shopping"-u je "Gigatron" prilično sprčen, a "Tehnomanija" ogromna.
 
1614874418717.jpg
 
Šta mu dođe to "experience"? Znam šta to znači u bukvalnom prevodu, ali ne i šta su mislili pod time.
 
Da možeš probat svaki proizvod. Ili bar većinu premium proizvoda. Ti bi trebala bit trgovina koja će prodavat skuplje artikle, i brednove.
 
Bleh. Radnje tehnike nam dosta zaostaju kad se uporede sa stranim lancima kao bestbuy, mediamarkt, saturn u svakom smislu.
Imali smo nekad dobru radnju tehnike, slovenacki Big Bang ko se seca u uscu pa su otisli posle nekoliko godina
Jos smo siromasno trziste da bi imali bolje valjda
 
Naše oči izgleda ne vide isto, pošto ja ne uočavam neku bitniju razliku između pomenutih zapadnih lanaca (koje sam u dobroj meri obišao) i ovih naših koje se otvaraju poslednjih godina. Sve su veće i sve bolje dizajnirane, ponuda je iz dana u dan raznovrsnija, a i cene nisu više toliko različite kao što su nekad bile (ako uloviš značajnije popuste, mogu da budu i niže od stranskih). Sad, šta nama stiže, da li je to identičan kvalitet ili neki škart, već je druga priča. Moje iskustvo je takvo da, osim sa televizorima, nisam imao nekih neugodnih iznenađenja kada je tehnika kupljena kod nas u pitanju.

Apropo Big Banga, bio sam im čest gost i kupac, ali nikada nisam imao utisak da je u pitanju kakva nedostižna galaksija (osim što je u to vreme bila jedna od najvećih radnji potrošačke elektronike kod nas). Meni je, recimo, daleko zanimljiviji bio grčki Megastores Electroniki kod Arene (gde je danas Gigatron Megastore) - tamo si prvi put na jednom mestu, van specijalizovanih hi-fi salona, mogao da opipaš i oslušneš vrlo solidan odabir audio-uređaja, a pamtim i izbor Pionirovih plazmi koje su plenile kvalitetom slike a šurile cenom. :D
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=828477#p828477:1z1ix00h je napisao(la):
Pegasus » Thu Mar 04, 2021 11:31 am[/url]":1z1ix00h]U zadnjih para dana sem Blondy, Nike, Manual Co, NewYorkera - otvoreni su i Kiehls, Roman, zlatara Milivojevic (sva 3 na prizemlju) i Tehnomanija na 2.spratu je spremna maltene od utorka za otvaranje, ne znam da li su je zvanicno otvorili.


@Zoran.m Jel imas preciznije info kada ce Zara tj Inditex grupa otvoriti svojih 7 velikih lokala na prizemlju i 1.spratu u Galeriji?
Finaliziraju radove, plan je da otvore u drugoj polovini meseca.
 
Hvala Zorane na brzom odgovoru.

Znas li dokle se stiglo sa radovima u 2 lokala na 2.spratu - Cosmo Jump i Cosmo Play , i kada oni treba da budu otvoreni?

U glavnoj ulici su finalizirani radovi na vecini monostore brendova od Fashion Company, kao i Cortefiel - vec mesec dana stalno se vide radnici kako ulaze i izlazi iz tih radnji.
Jedino XYZ nisam nikad video radnike, a i dalje se komunicira da ce biti otvoren u martu. Pre oko mesec dana su skinuli folije sa fronta radnji gde je pisalo opening in Mart 2021, znas li hoce li se i XYZ otvoriti do kraja meseca?
 
Vrh