Još jedan prilog tvrdnji da se ovo proširenje radi bez ikakvog projekta ili volje da se malo uključi mozak.
OK, dobili smo 2 trake za smer ka Tošinom bunaru u zoni raskrsnice sa Narodnih heroja.
I prođemo ulicu i naletimo na autobusko stajlište i pravimo gužvu, možda čak i blokiramo rasksrsnicu.
Pogledajte prilog 217160
A pazite ovo, već uništavamo zelenilo u dovoljnoj širini da smo umesto parking mesta mogli da uvučemo stanicu, pa čak i po cenu sečenja nekog drveta (štobi bilo opravdano jer smo uvukli autobusku stanicu)
Šta više, ovaj deo iza kontejnera nisu dirali, a mogli su i da taj deo iskoriste za uvučenu stanicu i za nišu za kontejnere.
Pogledajte prilog 217161
A pazite ovo, čak smo mogli da sačuvamo i drveće i malo ga razmestimo jer imamo Sadišu.
Ovo je bukvalno mogao da smisli samo Gangullah koji je rekao, "širi trake, dodaj parking, zabole me za autobuse i pešake i bicikliste".
Заузећа: Радови под саобраћајемIma li kraja radovima kad ce da zavrse
Режим саобраћаја | Радови под саобраћајем |
Наслов | крајња десна саобраћајна трака и паркинг места |
Улица | Булевар Зорана Ђинђића |
Од кућног броја | |
До кућног броја | |
Почетак радова | 1/10/2024 |
Завршетак радова | 11/11/2024 |
Извођач | ЈКП „Београд пут“, из Београда, ул. Драгослава Срејовића бр. 8а |
Опис | Измена режима саобраћаја, заузеће дела коловоза, крајња десна саобраћајна трака и паркинг места у Булевару Зорана Ђинђића од ул. Народних хероја до ул. Студентске, смер ка ул. Студентској, на територији општине Нови Београд, у Београду, ради извођења радова на обављању комуналне делатности одржавања улица и општинских путева на територији града Београда |
Линк | |
Документ | 002783650 2024 |
Zašto?!
Pogledajte prilog 217456
Pogledajte prilog 217457
Zašto skidaju ove ploče sa ove strane trotoara?
I ja malo pre gledam u cudu, reko samo da ne skracuju ili smanjuju pu pu. Jao ljudi lakse mi bilo da gledam ove horore samo po forumu, al sad kad mi dodjose ispred zgrade mucno mi da izadjem.Zašto?!
Pogledajte prilog 217456
Pogledajte prilog 217457
Zašto skidaju ove ploče sa ove strane trotoara?
Ja nisam mogao da verujem kad sam video da ce to tako da se uradi. Taj drvored je izgubio nekoliko mladih stabala pre jedno 7, 8 godina kada se duzinom celog bulevara kopao neki kanal na dole ka Beogradu na vodi, ne mogu tacno da se setim sta je bilo u pitanju. Elem kopanjem tik uz drvece na ovom potezu se osusilo par mladih stabala koje nikad kasnije nisu zamenili, i tako je stajao taj drvored na tom potezu sa supljinama svih ovih godina. (Da ne pominjem ona dva zombija sto stoje pred stanice 74, mrtva, vec 3 godine)Da ne pričam da su mogli da zasade nedostajuće drveće i tako dobijemo barem neki red (jedno parking mesto pa jedno drvo i tako celom dužinom)
Ja sam sa komšijama organizovao pre 3 godine sadnju ispred doma zdravlja u Silerovoj. Pitali smo samo dom zdravlja za dozvolu. 13 sadnica od par godina smo kupili, ali niko nazalost nije zalivao redovno, jednostavno nedostatak vremena, sad sam skoro prošao i pogledao, 4 su prezivela.Apropo nedpstajućih stabala, da li je ikome palo na pamet da bude baštovanski gerilac?