Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

IMG_20241019_164555.jpg
IMG_20241019_164616.jpg

Kako će se rešiti deo od Carine do Tošinog? Izvinjavam se ako sam propustio.

Trebalo bi da bude valjda 2+2, ali sada rade samo desnu stranu (uz Blok 3).

Mesta ima teoretski, ali moraće da masakriraju zelenilo uz Blok 34 - do drveća.

Dalje uz Studenjak će biti pipavo samo kod onog ćoška Studenjaka pre stanice.

Значи отишла је (уклоњена је) и она мермерна "крајпуташка табла" која је била поред бандере, а везано за неког навијача или "навијача", не знам, да ли Партизана или Звезде.

Trebalo bi da bude valjda 2+2, ali sada rade samo desnu stranu (uz Blok 3).

Mesta ima teoretski, ali moraće da masakriraju zelenilo uz Blok 34 - do drveća.

Dalje uz Studenjak će biti pipavo samo kod onog ćoška Studenjaka pre stanice.
Колико сам схватио из чланка из Политике https://www.politika.rs/scc/clanak/638829/Prosirenje-kolovoza-i-izgradnja-parking-mesta , биће 2+1, јер сада нема места за 2+2.Задњи пасус из чланка:
"– Следе потом припремни радови на проширењу коловоза ове деонице ради додавања треће саобраћајне траке. По завршетку радова на ове две деонице у смеру ка Улици Тошин бунар следи проширење коловоза у супротном смеру – ка Улици Милентија Поповића – најавило је ово јавно предузеће."

То 2+1 је ово што сад раде, претпостављам да под проширењем у смеру ка Милентија Поповића подразумевају да прошире супротан смер БЗЂ од Студентске до Народних хероја.

Da jesu, nije mi bilo najjasnije to. A ne znam jel tripujem, ove 3 trake bas nesto uske brt

Vidim da su ponovo iscrtali paralelna parking mesta do Central Pub-a.
Па ту су и била предвиђена паралелна паркинг места, као што су и била. За коса паркинг места није било места/простора.

Јел оно острво код Булевара уметности и даље раскопано? Питам да сви пријавимо ако није.

Vrh