Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Znači kod Duška Radovića su u smeru ka gradu ipak odlučili da budu 2 trake do pešačkog, a posle 3 kao što je bilo?!

bzdj 2 - 3 trake 0.jpg
bzdj 2 - 3 trake.jpg

vervoatno ce biti isto tri trake samo suzene?

edit: pogresio sam, definitivno dve trake. ne znam sto su ovo menjali, oce i tu da uglave kosi parking?

Poslednja izmena:
Što se tiče razlike u visini ivičnjaka od parkinga i trotoara, isto je kao i u nastavku, ali kao što rekoh ovde ima dovoljno zelenila (prostora) da nivelišu tu visinsku razliku (mada već sada mogu da kažem da će posle par jačih kiša, sva zemlja spasti na nivo trotoara.

bzdj nagib 01.jpg

Sa slike se ne vidi najbolje, ali ova staza koja tek treba da se asfaltira je pod "dobrim" nagibom.

Ovako je u nastavku ulice

img_4308-jpeg.218330

Ja sam sa komšijama organizovao pre 3 godine sadnju ispred doma zdravlja u Silerovoj. Pitali smo samo dom zdravlja za dozvolu. 13 sadnica od par godina smo kupili, ali niko nazalost nije zalivao redovno, jednostavno nedostatak vremena, sad sam skoro prošao i pogledao, 4 su prezivela.
Ja sam, a to sam već spominjao, dobio zeleno svetlo do Zelenila da mogu da sadim bez oriblema u mom naselju. Sad, u toku ovog meseca ću posaditi jedan deo biljaka koji nameravam. Druge čekaju da dođe proleće, odnosno da vidim šta ću moći tada da sadim, imajući u vidu da nešto radim iz semena, a neke od samih biljaka kad proklijaju znaju da brzo rastu. Plan mi je da posadim samo u onom delu naselja koji mi je lako dostupan, odnosno da mogu brzo i lako da zalijem. Tako da, čak i ako se desi neki maler ili se nešto ne primi, mogu da zamenim, jer ću imati i više nego dovoljno i za sebe lično, a i za naselje i komšije, koje su se jednim delom složile sa idejom o sadnji.​

bzdj 2 - 3 trake 0.jpg

Претпостављам да десну траку желе да намене онима који желе да се паркирају, па да не би ометали остале возаче, али свеједно глупо...
Само се надам да неће и овде да проширују на рачун разделног острва, мада ме нови ивичњаци и нов асфалт на пешачким острвима демантује. А ово за тањи асфалт код Душка шаљем дежурним опозицоним одборима да их мало изнапушавају, а можемо и сви колективно са форума да пријавимо Београд путу, Путевима Београда, општини Нови Београд и кабинету градоначелника.

Što se tiče razlike u visini ivičnjaka od parkinga i trotoara, isto je kao i u nastavku, ali kao što rekoh ovde ima dovoljno zelenila (prostora) da nivelišu tu visinsku razliku (mada već sada mogu da kažem da će posle par jačih kiša, sva zemlja spasti na nivo trotoara.

Pogledajte prilog 218511

Sa slike se ne vidi najbolje, ali ova staza koja tek treba da se asfaltira je pod "dobrim" nagibom.

Ovako je u nastavku ulice

img_4308-jpeg.218330
Koja je fora sa nezavrsenim stazama od parkinga ka trotoaru, neobelezenim parking mestima a kola vec parkirana, i neuredjenim osakacenim zelenim povrsinama - a vidim nedeljama nigde nikog. To tako ostaje jel?

Vrh