astrodule
Professional
Znači kod Duška Radovića su u smeru ka gradu ipak odlučili da budu 2 trake do pešačkog, a posle 3 kao što je bilo?!
Da bar imamo projekat i analize kretanja saobraćaja na ovom potezu pa da vidimovervoatno ce biti isto tri trake samo suzene?
edit: pogresio sam, definitivno dve trake. ne znam sto su ovo menjali, oce i tu da uglave kosi parking?
Semafori na sred pešačke putanje su definitivno trejdmark Beograda.još jedan dokaz negativne selekcije i manjka razmišljanja - semafori na sred pešačke putanje.
ima smisla, da podeli ljude koji dolaze/odlaze sa jedne na drugu stranuSemafori na sred pešačke putanje su definitivno trejdmark Beograda.
Ja sam sa komšijama organizovao pre 3 godine sadnju ispred doma zdravlja u Silerovoj. Pitali smo samo dom zdravlja za dozvolu. 13 sadnica od par godina smo kupili, ali niko nazalost nije zalivao redovno, jednostavno nedostatak vremena, sad sam skoro prošao i pogledao, 4 su prezivela.
I za kraj ove mini reportaže, još jedan dokaz negativne selekcije i manjka razmišljanja - semafori na sred pešačke putanje.
Pogledajte prilog 218512
Koja je fora sa nezavrsenim stazama od parkinga ka trotoaru, neobelezenim parking mestima a kola vec parkirana, i neuredjenim osakacenim zelenim povrsinama - a vidim nedeljama nigde nikog. To tako ostaje jel?Što se tiče razlike u visini ivičnjaka od parkinga i trotoara, isto je kao i u nastavku, ali kao što rekoh ovde ima dovoljno zelenila (prostora) da nivelišu tu visinsku razliku (mada već sada mogu da kažem da će posle par jačih kiša, sva zemlja spasti na nivo trotoara.
Pogledajte prilog 218511
Sa slike se ne vidi najbolje, ali ova staza koja tek treba da se asfaltira je pod "dobrim" nagibom.
Ovako je u nastavku ulice