МиљковићSRB
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.10.2022.
- Pohvaljen
- 1.559
Замисли колико линија возач у алкохолисаном стању тек види...
Koja je tačno adresa ove zgrade?Za razliku od raskrsnice sa Španskih boraca, na raskrsnici sa Antifašističke borbe su se setili u poslednjem trenutku da skrate središnje ostrvo. Dokaz je i to da ovde nisu spustili ivičnjake kao na drugim mestima. Kao posledicu toga imamo biciklističku stazu koja "udara" direktno u znak, a ni pešaci nemaju baš neku veliku površinu na raspolaganju.
Gde je tačno ovaj saobraćajni znak?Konfuzna signalizacija na prilazu raskrsnici sa Antifašističke borbe je i dalje konfuzna... Gde vodi krajnja desna traka?
Koji je kod stajališta?Što se tiče sveže završenog dela kod Bloka 30, da krenemo sa autobuskim stajalištem "Beogradska arena". Trenutno nije završeno popločavanje, nema stajališnog stuba, a i ova trafika i veliki broj kontejnera onemogućavaju normalno čekanje autobusa. Trafika i kontejneri moraju da se pomere odavde...
Otud što ne koriste usluge škole od kako su diplomirali.Почели су да проширују део између Омладинских бригада и Народних хероја, само не знам одакле им да ту убрзавају проток саобраћаја кад је на тој деоници зона школе:
Pogledajte prilog 206722
Касније сам прошао дуж предметне деонице и видео да не проширују за целу траку. Као да проширују да би направили више места за паркинг, тј. да би паркинг места убудуће била укосо, а не паралелна с тракама. Надам се да не грешим.Ali zašto proširuju deo do Narodnih heroja, kada posle toga ide 2+2 po projektu?
Невероватно... Али не чуди ме, бахатост у саобраћају је код нас нешто нормално...Ja sam sinoć morao ovo da uradim pošto na mestu gde sam stavio nije bilo znaka za zabranjeno skretanje levo, samo trougao za radove na putu
Pogledajte prilog 206863