zlatnidecko
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.02.2022.
- Pohvaljen
- 711
A gde bi mogli da prosire put na potezu kod Studenjaka? Tu je bas knap
Jedino ako sruše onaj objekat gde je sad Milky. Tu je najuže.A gde bi mogli da prosire put na potezu kod Studenjaka? Tu je bas knap
Ту "црну удовицу" тј тај некакав кафић Милки ионако иде под мач, с обзиром да је изграђен без дозволе (без одобрења за градњу). Објекат се у катастру води ксао објекат трговине , пошто је ту некада била мала трговинска радња Смедеревке д.д. за трговину (ко се сећа наравно). Ови садашњи су Црну удовицу проширили, али као што рекох ићи ће под мач. Иначе је површина мешовита, због Смедеревке. И остали објекти који се ту налазе су без дозволе, сем наравно објекта "Џакарта", то је већ приватна својина "Вишњице" а.д.Jedino ako sruše onaj objekat gde je sad Milky. Tu je najuže.
Prelepo, ovo je bilo nekih 2000ih?
Prelepo, ovo je bilo nekih 2000ih?
Zar nije bilo priče da žele ovde da uvedu tramvaj? Onda svakako moraju krajnju desnu traku da pretvore u žutu...
Teško da bi šine stavljali kroz sredinu, onda bi morali parking da preoblikuju.
Поштовани, према информацијама које смо добили од Сек. за саобраћај у питању су радови на одржавању уличне мреже. Ради извођења радова на обављању комуналне делатности одржавања улица и општинских путева на територији града Београда доћи ће до измене режима саобраћаја, заузећа коловоза у једној саобраћајној траци (уз разделно острво) у Булевару Зорана Ђинђића од ул. Омладинских бригада до ул. Народних хероја, смер ка Народних хероја, на територији општине Нови Београд у периоду од 01.08.2024. године до 20.08.2024. године. Радове изводи ЈКП "Београд пут".
Ово је баш онако андерстејтмент, што би се рекло. Па, трамвај-џелат, Гангул паша је практично преполовио и садашњи обим, али и укупан потенцијал трамваја.Bilo isto kao i za Tošin Bunar, Bulevar Kralja Aleksandra itd..
Šapić je manje više obustavio širenje tramvajske mreže.
Доктор Шапић је пар пута чекао на семафорима па је да експресни налог да крене изградња малог метроа.Meni uopšte nije jasno što se širi Bul Zorana Đinđića na 3+3... u životu tu nisam upao u gužvu....
Prijavi ih upravnoj inspekcij da ne odgovaraju u zakonskom rokuDosta ovih širenja se rade bez projekta.
Trenutno "bijem" bitku sa nadležnima preko prijava jer tvrdim da su radovi na proširenju nelegelni.
Prvog dana kada su napali deo od Omladinskih brigada do Narodnih heroja sam pitao o kakvim se radovima radi i dobio sam ovaj odgovor u roku od 30 minuta.
Odmah sam im napisao da ovo nije održavanje jer su kopali zalenilo i od tada nikakvog odgovora nisam dobio, a prijavljivao sam više puta.
Danas sam im "zapretio" građevinskom inspekcijom.
Pisao i sam i Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove i tražio objašnjenje za novinske natpise o planiranim širenjima ulica po NBG i nikakav odgovor nisam dobio,
Nikakve odgovore nisam dobio i zbog toga mislim da ovi radovi nisu skroz legalni.