Šta je novo?

Bulevar patrijarha Pavla

Što se tiče isprekidane linije celom dužinom puštene trase, možda se odgovor krije u ovome?

linije koje blede 2.jpg
 
Što se tiče neravnina, one su na svim mestima gde su povezani slivnik pored ivičnjaka i šaht koji je 2m ka sredini kolovoza. Prošao sam biciklom, na svakom se oseti između PV i železničkog nadputnjaka. Posle ka Topčideru je bolja situacija

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=879172#p879172:2nap14r8 je napisao(la):
astrodule » Fri Sep 10, 2021 11:13 am[/url]":2nap14r8]Što se tiče isprekidane linije celom dužinom puštene trase, možda se odgovor krije u ovome?


file.php
Šta su hteli da kažu?
Imaju problem da spoje isprekidane linije tamo gde je potrebno?
 
Koliko sam razumeo, nema načina da kada se pusti suprotan smer preprave punu liniju u isprekidanu bez oštećena asfalta pa su odmah crtali konačno rešenje.

Takav problem je na obilaznici od Ostružnice do Orlovače gde sada i pored dve trake stoji stara puna linija i oni koji ne znaju, posebno stranci, ne pretiču i ne prelaze u drugu traku.
 
Ja samo pretpostavljam da je to razlog jer sam taj odgovor dobio kada sam pitao zašto se ne ukloni stara puna linija na auto-putu (gde su ukinuli zaustavnu traku)

Pa mi kod rampi sa Mosta na Adi ka Buvljaku i dalje imamo stare linije koje se ne koriste od kada je Bulevar heroja sa Košara završen. Takođe iu Tošinom bunaru kod Bulevara heroja sa Košara.

Ukratko - ne umeju da obrišu linije na putu - i to sve govori o tom preduzeću.
 
Najgore je da se ulica pusti u upotrebu, a ostave otvorene sahtove na sred pesacke staze. Mislim tuda niko i ne prolazi peske, ali ipak nije normalno. To ce tako stojati dok se ne zavrsi i druga strana.
 
Semafori na raskrsnici sa PV na režimu žutog treptača od juče ili prekjuče.
Jutros već na onom najvišem žuto i ne radi, mrak.
 
Zaista apulujem da se uradi nešto po pitanju bezbednosti u zoni raskrsnice. Dosta je velika, sa ostrvima, bez javnog osvetljenja pa i semafora koji sada ne radi, noću zaista nije pregledna i bezbedna.
 
Ajmo pisma na Beokom. Evo šaljem jedno...

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока
 
Koliko znam, staza neće ići kao deo Bulevara već "negde" pored. Da li i kada će se raditi, ne znam. Inače, ovaj pravac je veoma popularan za bicikliste i biće izuzetna mrlja ukoliko je ne bude bilo.
 
sudija":2p1srljv je napisao(la):
Ajmo pisma na Beokom. Evo šaljem jedno...

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока
astrodule":2p1srljv je napisao(la):
Da li se odustalo od biiklističke staze? Neki na Fejsu pišu da jeste https://www.facebook.com/groups/2002404 ... ently_seen
Upravo tako. Trebalo bi svi koji su upoznati sa situacijom da pišu Beokomu, da se kontaktira Beogradska hronika, Studio B petkom ujutru kada gostuje Vesić i sl. Ja nisam uopšte upoznat sa detaljnom situacijom, ali se slažem sa ovim što je sudija napisao. Pridodao sam i ono što bi moglo da pomogne. A usput i priupitati za bici stazu.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=880301#p880301:183kpq35 je napisao(la):
beobike » 15 Sep 2021 12:46[/url]":183kpq35]Koliko znam, staza neće ići kao deo Bulevara već "negde" pored. Da li i kada će se raditi, ne znam. Inače, ovaj pravac je veoma popularan za bicikliste i biće izuzetna mrlja ukoliko je ne bude bilo.
Prema nekim planovima koji su prikazivali i bulevar, staza je trebalo da bude između kolovoza i Topčiderke.
 
Semafor na raskrsnici Bulavera Patrijarha Pavla, Patrijarha Dimitrija i Pere Velimirrovica radi, postavili su i par stubova ulicnog osvetljenja pa je sada situacija donekle bezbednija.

Ima li neko konkretne informacije vezane za bici stazu? Bila bi tragedija ukoliko je ne bude.
 
Ако погледамо остале скорије реконструкције, бициклистичке стазе се нажалост углавном раде последње.
 
Udes u Bulevaru patrijarha Pavla; muškarac teško povređen

Beograd -- Muškarac starosti oko 30 godina teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 3.00 dogodila u Bulevaru patrijarha Pavla, blizu Košutnjaka.

Povrede je zadobio kada je automobilom kojim je upravljao udario u banderu.

On je sa prelomima nogu i povredama grudnog koša prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Ne znam da li ima veze s radovima..
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=881276#p881276:1cq5so45 je napisao(la):
wexy » Суб Сеп 18, 2021 9:58 am[/url]":1cq5so45]Udes u Bulevaru patrijarha Pavla; muškarac teško povređen

Beograd -- Muškarac starosti oko 30 godina teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 3.00 dogodila u Bulevaru patrijarha Pavla, blizu Košutnjaka.

Povrede je zadobio kada je automobilom kojim je upravljao udario u banderu.

On je sa prelomima nogu i povredama grudnog koša prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Ne znam da li ima veze s radovima..

Nema, prošao sam jutros oko 4 ujutru... Otprilike na pola puta između ukrštanja starog/novog dela i skretanja za Hajdučku česmu... Automobil je bio skroz smrskan
 
Čitao sam vaše komentare ali eto nisam mogao da verujem koliko je ovo sve loše urađeno dok pre jedno sat vremena nisam prošao tuda...

Ljudi ja sam ŠOKIRAN! ŠOKIRAN! Ovo je ubedljivo najlošije izvođenje radova i neverovatno je kako je neko uopšte pustio saobraćaj ovom deonicom!

Toliko je neravno da sam mislio da ću dobiti morsku bolest!
 
интересантно запажање, мени ова тренутна полуулица даје утисак да не возим брже од 60, а раније сам на оном старом минско-поље асфалту грувао 90, све ове нове улице ми некако много кривудају и не дају утисак да су за брзу вожњу, а чак ни за безбедну спору, већ управо дају осећај небезбедности
 
Izgleda da je sinoć opet bio udes na novom delu...Moraće što pre da postave osvetljenje
 
Vrh