Šta je novo?

Bulevar patrijarha Pavla

Боље да затворе цео правац од перионице до Драјзерове јер ово нема смисла! Погинуће неко због оног "генијалног" семафора!!!
Bukvalno. Mogu eventualno da ostave jednosmerno (nek izaberu jedan smer i gotovo). Ovako je zaista, ali zaista, za izbegavanje.

Ima alternativni obilazak kroz ulocu “Banjičkih žrtava”, ali pretpostavljam da je sada i tuda gužva (obzirom na uske ulice, oštra skretanja i uzbrdice/nizbrdice)

Kako si morao da se vratis nazad ako si vec bio prvi u koloni?
Tako što je kritični pravac uvek bio zauzet vozilima iz suprotnog smera.
Ispred mene je sledećih 20ak metara bilo proširenje gde su ta vozila mogla da skrenu, ali nikad nisam imao čist pravac napred.
Potom je naišao konvoj kamiona sandučara koji nije krenuo u mimoilaženje već na pravac u kome sam se nalazio. Sa leve moje strane brdo, sa desne taj pravac a uz njega iskop. Nigde nikoga da oreguliše i organizuje saobraćaj niti radove.

Tako što je kritični pravac uvek bio zauzet vozilima iz suprotnog smera.
Ispred mene je sledećih 20ak metara bilo proširenje gde su ta vozila mogla da skrenu, ali nikad nisam imao čist pravac napred.
Potom je naišao konvoj kamiona sandučara koji nije krenuo u mimoilaženje već na pravac u kome sam se nalazio. Sa leve moje strane brdo, sa desne taj pravac a uz njega iskop. Nigde nikoga da oreguliše i organizuje saobraćaj niti radove.

Bukvalno je to. Ili autobus 3A ne moze da skrene ka Dascari, a nema poente vise tuda da ide, ako 94 i 49 idu pravo, treba A3 da vrate pravo, kada sam ja prolazio 3 puta je zaglavio na tom skretanju jer se svi tu naguze i ne moze da skrene. Semafor nema nikakav prazan hod izmedju 2 promene, samo gasi i pali, a ne stigne da se isprazni, jer naleti spor kamion ili neki kombi, autobus, koji treba da izmanevrise i onda se ugasi sa ove strane i pusti opet sa mosta, i dodje do ponovnog punjenjena tog segmenta. Msm tacno vidis da nestrucni ljudi nisu pravili ovaj semafor da bude usaglasen i slicno, ja nisam saobracajni inzenjer, ali bar mogu da primetim sta ne valja i slicno.

Takodje, ispod su slike sa primerima sta su danas sve ljudi pokusavali, lagano covek kroz park. Takodje bio je jos po koji auto, neki su samo probali, pa se vratili, pa isli preko sina. Tako da ja sam juce i danas nazalost prolazio tuda, juce sam isao okolo gore do Drajzerove, pa nekako da se spustim do Novog mosta, ma kakvi. Ovo je blago receno pakao, ja se brze vratim do Pere Velimirovica, preko Gazele i Lisicijeg potoka, nego sto ovde predjem most. Najbolje zatvoriti komplet, uposliti jos jednu dve masine i malo vise radnika i ubrzati proces, jer protok je nikakav. Tu idalje bude kolona i guzva do 20h ako ne i jace.

1000142412.jpg
1000142411.jpg
1000142410.jpg
1000142413.jpg

Vrh