drum1":11b1f7hi je napisao(la):зашто не би направили трамвај/бус/такси траку од бетонских плоча, ако ће то да помогне да не буде разрована...?
Наравно, Булевар треба проширити за још једну траку, али нажалост, на страни Ветеринарског факултета нема места, нарочито на кратком потезу код улаза на Инфективну клинику. Булевар ће се евентуално проширивати на штету парка од чега ми се диже коса на глави ...dedinje":3h09yim2 je napisao(la):Stf, može i tako ali bi onda bulevar ostao iste širine a ja sam mislio da on treba da se bar malo proširi da bi se povećao protok saobraćaja.
Јако је интересантно какве локације "елита" бира за себе. Ваљда им је подсвесни инстинкт толико јак па бирају обавезно чудна места подземног света, блата итд ...dedinje":3h09yim2 je napisao(la):Što se tiče "Franša" kada je pravljena petlja na tom mestu niko nije ni pomišljao na restoran. Nikad nisam bio u njemu ali je neverovatno da restoran na tom i takvom mestu u podzemlju postaje elitno kultno mesto sa jakim prizvukom polusveta. Zašto neko ne uredi čuveni restoran Golf na Košutnjaku koji je bio kultni još pre rata. Istina on je nešto dalje ali sva ta klijentela svakako ima kola i to kakva.
Чини ми се да подземни пролаз поседује рачвање ка подземној станици и та врата су тренутно забарикадирана неким дрвеним плочама.dedinje":3h09yim2 je napisao(la):Inače stanicu "Karađorđev park" treba potpuno dovršiti i napraviti peron koji bi bio spojen sa pozemnim prolazom koji je tako blizu ali je sada vrlo slabo korišćen.
Galeks":pmseazrn je napisao(la):Kako dokazati i kome se obratiti za uklanjanje Fransa?
direktor":2gztp3qe je napisao(la):Postoje fotografije cak i na forumu gdje se vide stepenice u kojoj temi sam ih stavio nesjecasm se
2012 ja se nadam da dolazi to vrijeme koje ti kazes da je stiglo to cu povjerovati tek kad sruse frans ,ono divlje naselje na obali iza bloka 45 za pocetak
Пантограф":23i1t20t je napisao(la):Разматрано је раније да се Булевар ослобођења стави у тунел испод Врачарског платоа. Да се ја питам, под земљом би ишао трамвај од Ветеринарског до Славије, чиме бисмо Вождовац приближили за пет минута центру, а једног дана бих укопао можда и Булевар, зарад стварања пешачког раја на Платоу.
Пантограф":2brto0ss je napisao(la):Разматрано је раније да се Булевар ослобођења стави у тунел испод Врачарског платоа. Да се ја питам, под земљом би ишао трамвај од Ветеринарског до Славије, чиме бисмо Вождовац приближили за пет минута центру, а једног дана бих укопао можда и Булевар, зарад стварања пешачког раја на Платоу.