Šta je novo?

Brankov most

Бандере су постављене пре неколико дана, али још не раде, Оне мале, привремене, су још увек активне. Сада треба и њих да скидају.
 

Како је прецизирано, планирано је да се радови обављају до 22. маја и након тога 24. и 25. маја, и то и викендом и ноћу да би се што мање ометало нормално функционисање саобраћаја.
 
Znaci postoji promil šanse da zavrse u roku
20230515_134038.jpg
 
Sad im jos lakše od racvanja na dole radnje kao nosac
 
Негде сам виђао да су заставице причвршћивали оним пластичним тракама што се затежу.
 
Samo mislim da bi lepše bilo da su bandere bele ili bež boje kao i bankine, otvorile bi most baš ka gore i imao bi nekako morski izgled.
 
Мислим да је тамна сива стандард за већину стубова расвете, осим старих цевастих из СФРЈ и угластих Амигиних са почетка 2000их које су светлија сива и оних ретро које су скоро па црне. Е да и по Калемегдану браон стубови.
 
Kalemegdan ne više rade prefarbavanje u antik sivu i to im stoji bas lose zaštitne ograde na mostu mislim da su sve metalne
Boja se da promeniti mislim da su u nekom trenutku bili upućeni sa mostom telo bandere belo a glava plava
 
Zavrsise ga konacno. Sada da vidimo koliko ce da traje
 
Šapić upravo gostovao u BG hronici i rekao da nije tačno to što su građanio pisali BG hronici da je sada osvetlenje na mostu slabije. Takođe je naveo da je isto nikad lepše. Rekao je i to to da su radovi na Brankovom mostu bili noću, vikendom i tokom praznika, kako ne bi morao isti da se zatvara.​
 
677z381_svetlo.jpg




Produžena ekspozicija da se pomisli kako sjaji kao Las Vegas.

Beli šiljci takođe svetle
 
Vrh