Ma pusti ga, njemu ni Belzebub ne bi ugodio.Pa sta su trebali da stave, zelena kao ona na nbg?
Ma pusti ga, njemu ni Belzebub ne bi ugodio.Pa sta su trebali da stave, zelena kao ona na nbg?
Nije sija nego vrat.(pri tom ovde je bio socijalizam, ne komunizam)
Telekomovo mastodontsko ruglo u Bircaninovoj isto vapi ili za renoviranjem (verovatnije) ili pak za rusenjem (naucna fantastika).Hotel Slavija je još jedna od tih ružnih zgrada, ali nju će Matijević ili renovirati, ili srušiti i napraviti novu.
Pa nije bas.. Komunisticka arhitektura vise podseca na "klasicnu". Dok je socijalisticka arhitektura ravan zid - i prozori. Kvadri i kocke s prozorima, bezlicni. Naravno cast izuzecima koji su bar nesto eksperimentisali.Nije sija nego vrat.
Na tu zgradu sam takođe mislio. Bilo bi super da je sruše i izgrade neki normalan objekat, međutim pre rušenja valjalo bi iskoristiti tu zgradu za snimanje nekog holivudskog postapokaliptičnog filma, obzirom da je ta zgrada kao stvorena za tako neštoTelekomovo mastodontsko ruglo u Bircaninovoj isto vapi ili za renoviranjem (verovatnije) ili pak za rusenjem (naucna fantastika).
Sve je bolje od onog oguljenog kostura i to u centru glavnog grada Srbije!Ne znam cemu toliko odusevljenje ,mozda nije totalni promasaj ali definitivno vuce na 90e..
Nije dva zadnja su bila i sad kriticnaDa li zna neko je l tehnički nije bilo moguće dodati još 5-7 spratova ili nije bilo interesovanja da bude malko višlja zgrada?
Bas to sam pomislio kad sam ugledao sliku, da li je tesko sakriti klime i staviti reklame u okvir stakla koji pripada zgradi (estetski napraviti) takoreci, uniformisati lokale?Grad bi morao da zabrani ovakvo sakaćenje zgrada sa oblaganjem celog prizemlja ovim panelima, kao što rade sve kladionice.