Pod hitno da se ofarba u belo, promeni stolarija i sklone klime, baš upada u oči sad.ostaje ona sramota od EPS-ove zute zgrade sto se naslanja na aneks, ali nadam se da ce se i to u nekom momentu srediti.
Nema para....Fantastično! Je l postoji opcija da se sve matore i neugledne poslovne zgrade srede u ovom fazonu?
Evo nekih koje bi odmah sada sredio do neprepoznatljivosti:
Dom omladine
Zgrada gde se nalazi klub Stefan Braun u Nemanjinoj
Zgrada Politike
Inex soliter u 27. marta
Zapadna kapija Beograda
Hotel Slavija
Hotel Srbija
Iz mog ugla ovih 8 zgrada su zrele za temeljnu rekonstrujciju i za facelifting do neprepoznatljivosri.
У модерном капитализму то искључиво зависи од власника имовине. Од побројаних зграда, палата Јадран у Немањиној (шћепан браун за љубитеље старлета и других хијалуронки) има нерешен правно-имовински статус, Дом омладине и Инекс зависе од воље града и државе, хотели од џепа власника, а Западна капија исто, с тим да се у старту види да су Пецони и Аца Босаанац недорасли таквом изазову.Fantastično! Je l postoji opcija da se sve matore i neugledne poslovne zgrade srede u ovom fazonu?
Evo nekih koje bi odmah sada sredio do neprepoznatljivosti:
Dom omladine
Zgrada gde se nalazi klub Stefan Braun u Nemanjinoj
Zgrada Politike
Inex soliter u 27. marta
Zapadna kapija Beograda
Hotel Slavija
Hotel Srbija
Iz mog ugla ovih 8 zgrada su zrele za temeljnu rekonstrujciju i za facelifting do neprepoznatljivosri.
Još kad bi se trajno sredio ceo Zelenjak i podzemni prolazi....
Ne znam da li zato što je toliko dugo stajao kostur pa sam se navikao, ali sad mi štrči.