Meni se ova zgrada sviđa kako izgleda sada, i ja bi ovako rekonstruisao i dom omladine, pa možda zgradu politike i onu zgradu u Sarajevskoj u kojoj se nalazi klub Stefan Braun.
Jedino što mi se ne sviđa je što nisu još makar 6-7 spratova dogradili, jer mislim da je stvarno šteta što ova zgrada, na ovakvoj poziciji ima samo 13 spratova. Na ovoj poziciji trebalo bi da ima makar 20 spratova i to bi onda bio jedan jako lep skyline Brankov biznis centar, Beograđanka, zgrada politike, palata Albanija.
Nadam se da će tu grešku ispraviti sa domom omladine, tj. da dom omladine pored novog izgleda u skladu sa aktuelnim trendovima dobije i nadogradnju od još bar 5-7 spratova i sa ta zgrada sa nadgradnjom i novim izgledom dominira tim delom grada.
Ne znam da li je realno možda rekonstruisati i palatu Albanija u neko malo modernije ruho, imajući u vidu da je i ta zgrada dosta stara. Ne mislim na kompletnu promenu izgleda, već na neko modernizovanje, nekakav "retro new look", što bi moglo da sa izvede možda i sa nadogradnjom od 5-6 spratova.