Zvao sam pre par nedelja i rekli su mi da prodaja kreće pred kraj/posle leta.
Stalno pomeraju za po 3 meseca
Zvao sam pre par nedelja i rekli su mi da prodaja kreće pred kraj/posle leta.
Da, prvi put sam zvao na jesen 2022. kad su mi rekli pred kraj godine, pa mart, pa sad posle leta.Stalno pomeraju za po 3 meseca
Stanovi od 80m2, kraj gradnje 2025.
Najgore gradjevinsko preduzece na ovim prostorima a mozda i sireInvestitor je GP "Napred". Mislim da trenutno imaju dozvolu za podzemne radove, ne znam da li su zatražili dozvolu i za nadzemnu konstrukciju.
jel mozete reci zasto?Najgore gradjevinsko preduzece na ovim prostorima a mozda i sire
mrtva trka ovo i ono sto ce biti u bloku 13Ova nakaza će biti na svim budućim izveštajima posle poseta stranih državnika...odmah iznad JASRBIJU
mozete da posetite moj lokal u zgradi pored arene koju su pravili,voda ne moze da se pije jer je zuta,zid na 1,5m visine odstupa 10cm,toliko je sve krivo da vrata golim okom vidite da nisu pravougaonik.Sa vodom ista prica u zgradi u otona zupancica gde sam iznajmljivao.I ima jos toga.jel mozete reci zasto?
I ja sam cuo istu stvar. Ne znam koliko je istinito posto nije doslo od Napred-a vec od agenta koji se raspitivao kod poznanika iz Energoprojekta. Iskreno, kad sam cuo mislio sam da je neko od njih pomesao nesto i da nema sanse da je tacna cena, ali eto nisam jedini koji je cuo tu nebulozu.Da li ima nekih novosti oko prodaje? Ja sam nacuo da ce cena po kvadratu biti minimum 7500e bez PDVa, ali ne znam koliko je to realno.