vrlenija":1hjkcack je napisao(la):Danas su stigli tramvaji
creme-nadlle":2xb4kouc je napisao(la):Значи, сметати ти овај декор, а није ти сметала она гомила ђубрета, крша, травуљине и разних гована која је ту раније стајала.
Хмммм....
Ако дођеш у посед овакве машине, чини ми се, има много бољих места где би се могла користити.
Али, када се узме у обзир да се ово срање гради на месту где треба да се изгради Железничка станица Београд запад која је у плановима већ 40 година.....драже ми је ђубре.creme-nadlle":1vk8jaa3 je napisao(la):Значи, сметати ти овај декор, а није ти сметала она гомила ђубрета, крша, травуљине и разних гована која је ту раније стајала.
Хмммм....
Ако дођеш у посед овакве машине, чини ми се, има много бољих места где би се могла користити.
JohnyBgood":2n8mklnh je napisao(la):creme-nadlle":2n8mklnh je napisao(la):Значи, сметати ти овај декор, а није ти сметала она гомила ђубрета, крша, травуљине и разних гована која је ту раније стајала.
Хмммм....
Овај "декор" је гори од најгорег ђубрета. Симбол наше потлачености, беспомоћности, и беспућа у коме се налазимо. Једино са чиме ова говна могу да поредим су билборди.
Док год се овакве ствари раде и продају овом народу, овде нема шансе да буде боље. За време Милошевића је било лоше али је бар било наде да ће бити боље кад он оде, а ОВИ се својски труде да у нама убију и саму наду у боље сутра. Зато идем у конзулат да на листићу напишем једно велико ФУЈ па нека онда ови из ДСа угурају себи ове дрвене кулисе у ону ствар.
LUCAS":3p9y3po3 je napisao(la):JohnyBgood":3p9y3po3 je napisao(la):creme-nadlle":3p9y3po3 je napisao(la):Значи, сметати ти овај декор, а није ти сметала она гомила ђубрета, крша, травуљине и разних гована која је ту раније стајала.
Хмммм....
Овај "декор" је гори од најгорег ђубрета. Симбол наше потлачености, беспомоћности, и беспућа у коме се налазимо. Једино са чиме ова говна могу да поредим су билборди.
Док год се овакве ствари раде и продају овом народу, овде нема шансе да буде боље. За време Милошевића је било лоше али је бар било наде да ће бити боље кад он оде, а ОВИ се својски труде да у нама убију и саму наду у боље сутра. Зато идем у конзулат да на листићу напишем једно велико ФУЈ па нека онда ови из ДСа угурају себи ове дрвене кулисе у ону ствар.
Pa opet nisi odgovorio coveku na pitanje. Da li je bolje da je tu gomila djubreta i skarta? Koje se to stvari rade OVOM narodu? Ima sanse naravno da nam bude bolje, ali nam nas namcorasti i buntovnicko-nevaspitani mentalitet to ne dozvoljava, i to sve pod izjavom "...svako ima pravo na svoje misljenje, sta hoces..." A sta je problem sa OVI? Jel mislis da ce ONI biti bolji? Ili cemo glasati iz inata OVIMA, a ne iz zdravog razuma. Zaboravili smo kako je bilo pre, a sada negiramo sve sto neko hoced da uradi (i opet "...sta hoces, IMAM JA PRAVA...").
E pa odoh i ja u konzulat da glasam, pa da im izvadim iz one stvari.
Ecoutez les Serbes!
LUCAS":4grri0rb je napisao(la):JohnyBgood":4grri0rb je napisao(la):creme-nadlle":4grri0rb je napisao(la):Значи, сметати ти овај декор, а није ти сметала она гомила ђубрета, крша, травуљине и разних гована која је ту раније стајала.
Хмммм....
Pa opet nisi odgovorio coveku na pitanje. Da li je bolje da je tu gomila djubreta i skarta? Koje se to stvari rade OVOM narodu? Ima sanse naravno da nam bude bolje, ali nam nas namcorasti i buntovnicko-nevaspitani mentalitet to ne dozvoljava, i to sve pod izjavom "...svako ima pravo na svoje misljenje, sta hoces..." A sta je problem sa OVI? Jel mislis da ce ONI biti bolji? Ili cemo glasati iz inata OVIMA, a ne iz zdravog razuma. Zaboravili smo kako je bilo pre, a sada negiramo sve sto neko hoced da uradi (i opet "...sta hoces, IMAM JA PRAVA...").
Ecoutez les Serbes!
JohnyBgood":aj5i16x8 je napisao(la):Овај "декор" је гори од најгорег ђубрета. Симбол наше потлачености, беспомоћности, и беспућа у коме се налазимо. Једино са чиме ова говна могу да поредим су билборди.
LUCAS":1hxffqff je napisao(la):Pa naravno da nije za hvalospeve. Pa naravno da mu tu nije mesto, pa naravno da je moglo nesto drugo da se napravi. Sve je moglo i sve smo mogli jer uvek moze bolje, ali da ne udaram demagogiju. Pobegao sam sa foruma u vezi mosta na Adi, jer nekolicina njih mi se popela na onu stvar od pljuvacine, pocev od: most nije trebao da bude tu, kostao je mnogo, nije trebalo ovako nego onako, stvarno sto onaj malopre rece FUJ. Nista nam ne valja.
Pa tako i ova glupost. Ja je samo mogu nazvati gluposcu i nista vise, ali nemogu da se nadovezujem da li je grad u pravu ili nije, da li je neko uzeo pare ili nije. Jer kod nas covek iako napravi malo love, a nedaj boze sposoban, onda je nista drugo nego lopov, a o tome se i pise i prica. Strasno. Uglavnom je bolje nego sto je bilo. Nema bae djubreta, a svraticu na esspreso i nista vise.
JohnyBgood":43d7pwg6 je napisao(la):LUCAS":43d7pwg6 je napisao(la):JohnyBgood":43d7pwg6 je napisao(la):Овај "декор" је гори од најгорег ђубрета. Симбол наше потлачености, беспомоћности, и беспућа у коме се налазимо. Једино са чиме ова говна могу да поредим су билборди.
Ecoutez les Serbes!
Ko ume da cita i da procitano razume - vidi da sam odgovorio. Evo sada sam i podebljao, samo za tebe, i evo i eksplicitno kazem DA, BOLJE da nisu trosili NASE pare na ovu PIZDARIJU od ideje. Radje bi gledao i djubre od ovog sranja. Iz gore objasnjenih razloga.
I da, da, samo da ucutkamo buntovne i bice nam super! ISTO kao ono Milosevicevo "ma samo da se resimo stranih placenika". I ta fora "ako ne izaberete nas, doci ce vam ONI" vise ne pali. Razlika izmedju OVIH i ONIH je razlika izmedju bilborda i trafika o koje se saplices na svakom koraku. Isto sranje. I ista korupcija, ugradjivanje, zaposljavanje rodjaka, otimanje javnog prostora i svakolike druge imovine koja je NASA.
Meni su odvratni i jedni i drugi, i nisam sam. Narod je provalio, pogledaj samo akciju "beli listici" na Fejsu, "Pescanik", i svakakve sajtove i inicijative koje nicu kao pecrurke (NOPO, www.antipolitika.org), i zato neke hvata panika. Ako! Zasluzili su.
I da, oticicu u konzulat i na listicu napisati ne FUJ nego je*******ITE SE. Da znaju da nisam ni apolitican ni inertan nego da mi je STALO i da vise ne kupujem njihovu maglu a ni zastrasivanje. I kao poziv nekim novima da se pojave na politickoj sceni, jer su sve ove interesne druzine koje poziraju kao politicke partije provaljene.
ETO! I zabole me da li ce mi u medjuvremenu na grbaci sedeti Pera ili Zika, ali je dobro da i jedan i drugi znaju da vise ne pusimo ovakve gluposti i KULISE. Hocemo SUSTINU i istinski napredak.