JohnyBgood
Advanced
LUCAS":2patkxc7 je napisao(la):JohnyBgood":2patkxc7 je napisao(la):LUCAS":2patkxc7 je napisao(la):
Pa opet nisi odgovorio coveku na pitanje. Da li je bolje da je tu gomila djubreta i skarta? Koje se to stvari rade OVOM narodu? Ima sanse naravno da nam bude bolje, ali nam nas namcorasti i buntovnicko-nevaspitani mentalitet to ne dozvoljava, i to sve pod izjavom "...svako ima pravo na svoje misljenje, sta hoces..." A sta je problem sa OVI? Jel mislis da ce ONI biti bolji? Ili cemo glasati iz inata OVIMA, a ne iz zdravog razuma. Zaboravili smo kako je bilo pre, a sada negiramo sve sto neko hoced da uradi (i opet "...sta hoces, IMAM JA PRAVA...").
E pa odoh i ja u konzulat da glasam, pa da im izvadim iz one stvari.
Ecoutez les Serbes!
Ko ume da cita i da procitano razume - vidi da sam odgovorio. Evo sada sam i podebljao, samo za tebe, i evo i eksplicitno kazem DA, BOLJE da nisu trosili NASE pare na ovu PIZDARIJU od ideje. Radje bi gledao i djubre od ovog sranja. Iz gore objasnjenih razloga.
I da, da, samo da ucutkamo buntovne i bice nam super! ISTO kao ono Milosevicevo "ma samo da se resimo stranih placenika". I ta fora "ako ne izaberete nas, doci ce vam ONI" vise ne pali. Razlika izmedju OVIH i ONIH je razlika izmedju bilborda i trafika o koje se saplices na svakom koraku. Isto sranje. I ista korupcija, ugradjivanje, zaposljavanje rodjaka, otimanje javnog prostora i svakolike druge imovine koja je NASA.
Meni su odvratni i jedni i drugi, i nisam sam. Narod je provalio, pogledaj samo akciju "beli listici" na Fejsu, "Pescanik", i svakakve sajtove i inicijative koje nicu kao pecrurke (NOPO, www.antipolitika.org), i zato neke hvata panika. Ako! Zasluzili su.
I da, oticicu u konzulat i na listicu napisati ne FUJ nego je*******ITE SE. Da znaju da nisam ni apolitican ni inertan nego da mi je STALO i da vise ne kupujem njihovu maglu a ni zastrasivanje. I kao poziv nekim novima da se pojave na politickoj sceni, jer su sve ove interesne druzine koje poziraju kao politicke partije provaljene.
ETO! I zabole me da li ce mi u medjuvremenu na grbaci sedeti Pera ili Zika, ali je dobro da i jedan i drugi znaju da vise ne pusimo ovakve gluposti i KULISE. Hocemo SUSTINU i istinski napredak.
Pa ako je to tvoj ogovor na njegovo postavljeno pitanje, onda nisi ni trebao da ga podebljavas.A ako te zabole, da li ce sedeti Zika ili Mika, onda bolje sedi gde si i nemoj ni izlaziti, jer ako je vecina takvih misljenja, kao sto kazes, onda smo ga tek uprskali. A inace nemoj mnogo da se sekiras, jer njih ne tangira da li si ti apolitican ili inertan. Mislim, u stvari da se njima j.... za tebe, kao i mene. A inace, rek'o bih da nisi u pravu kad kaze, da ne pusimo ovakve gluposti, jer da je tako ne bi' ti davao takver komentare.
No sve u svemu prijatelju moj, kad nam zavrse novobeogradsko Terazije, da se ti i ja nadjemo tamo pa da popijemo jedan kafidzon i pivce, pa bog da nas vidi. A moze i dva! Sta kazes ti na to?
A ne, hvala lepo na savetu. Neizlazak im tek odgovara, sto se vise ponasamo kao ovce to njima lakse da rade to sto rade. Uostalom ako laze koza ne laze rog. JAKO su se uspanicili po pitanju unistavanja listica jer znaju da je to prvi korak u stvaranju ALTERNATIVE NJIMA. Gradjanstvo koje je motivisano a ne apaticno, i prosto priziva kompletnu promenu tzv "politicke elite"
No ako ti neces da izadjes, i to postujem. Ali da popijem pivce TU, pa odmah bi ga povratio.
PS I ko je to "on" a ko si to "ti", jel vas ima vise koji delite ovaj nick i tu ste iz propagandnih razloga? I podebljao sam "mu" odgovor zato sto ocigledno nije shvatio pa mu treba podebljavanje odnosno crtanje. Pozdravi kolegu iz druge smene DSovih jursinih odreda
PPS A sto se mosta na Adi tice, ne znam kako tebi, ali meni se cini da je reakcija PUNO pozitivnija nego ovde. Nemojmo mesati babe i zabe. Velika vecina shvata i podrzava izgradnju mosta, sto naravno ne znaci da ne treba pretresati sve ugovore radi eventualne pronevere i diskutovati da li je bilo bolje malo uzvodnije ili nizvodnije. Ali to je nebo i zemlja u odnosu na ovo sranje od projekta, zao mi je sto to ne vidis. Ili je DS toliko osetljive koze da ne trpi apsolutno nikakvu kritiku i preispitivanje, iliti "negativnost"?