Javite predsedniku opstine da po GUP-u lokacija autobuske stanice je tacno tamo gde su zviznuli ovaj tematski park.Ako zbog ovog tematskog parka izmeste autobusku stanicu juzno od zeleznicke stanice Novi Beograd neko ce morati da odgovara za to!
Novi Beograd: Kao na Terazijama 1930. godine...
i provozaju tramvajem koji vuku konji
Током 1904. године електрични трамваји потиснули су трамваје са коњском запрегом са линија Калемегдан - Славија и Жагубица - Електрична централа, а 1905. године и с последње линије Теразије - Ново гробље.
Ukoliko i žitelji Starog grada požele da pojedu sladoled okruženi damama u elegantnim haljinama i gospodom sa halfcilindrima - moraće da pređu Savu!
* 6.800 kvadrata originalne kaldrme
mradulovic":3m3ffs3n je napisao(la):Pa zar nismo josh na pocetku ovog topika ustanovili da je autobuska stanica sa druge strane, dakle juzne, zeleznicke stanice Novi Beograd?
relja":3d0h32up je napisao(la):Frajeri se ludo zezaju.
Felix55":2xyx65yx je napisao(la):Da li je još neko obratio pažnju na to da je ova njihova kopija "Moskve" bar za 1/3 manja u odnosu na originalnu zgradu Moskve? Toliko o realnoj "replici" Terazija...
Uporedite radnike koji stoje pored onih velikih vertikalnih prozora u prizemlju na prvoj slici, i prolaznike i prozore na drugoj i trecoj slici...
vucko":1fvwma5k je napisao(la):Javite predsedniku opstine da po GUP-u lokacija autobuske stanice je tacno tamo gde su zviznuli ovaj tematski park.Ako zbog ovog tematskog parka izmeste autobusku stanicu juzno od zeleznicke stanice Novi Beograd neko ce morati da odgovara za to!
nova":1h7v1oqz je napisao(la):Nedavno sam pričala sa ljudima iz Hotela Moskva i baš sam ih pitala da li znaju da se radi Tematski park.
Rekoše da znaju i da su im nudili da u sklopu te kulise koja je Hotel Moskva imaju svoj ugostiteljski objekat, kao dobro je za marketing, ali po nekoj basnoslovnoj cifri tako da nisu pristali.
mradulovic":1l5u1wt4 je napisao(la):tek mi sada nije jasno kako oni planiraju da tu profuraju prichu sa kaficHima, interesantnim mestom za izlazak kada niti jedan od ovih objekata ( ruku na stranu samo je jedna strana ( ka prugi) u punom pogledu ) nema uradjenu podnu plochu a vec su uradili fasade sto je besmisleno.
mradulovic":21e96kxz je napisao(la):Dakle, ovo je replika Terazija na Uskrs 1934te, recimo, kada je skoro sve bilo zatvoreno zbog praznika?
Prosto genijalno