Šta je novo?

Blok 34 i Studentski grad, Novi Beograd

Evo da podelim na koji sam aspurd naisao nakon uvodjenja zone. Placam zonu i to je okej, ima vise parkinga. Medjutim, cesto se na neobelezenom parking mestu (tipa popreko u odnosu na pravo obelezno parking mesto) parkira vozilo koje blokira ulazak na samo parking mesto. Tu su bili momci iz parking servisa i ja ih pitam, sta da radimo sa ovima, da li mozete da ih kaznite. I oni u fazonu, ne, mi se ne bavimo time. Mi proveravamo ko je parkiran na obelezenom parking mestu i ako nije platio njega kaznjavamo. Sto znaci da mi sto placamo smo budale, a ovi sto se parkiraju pored i ne placaju izgleda pametni. E sad, jedini nacin da sankcionises nekog ko se tako parkira je da pozoves komunalnu i da je obavezno sacekas. Sto bi znacilo ulazenje u direktan konflikt sa osobom koja obavezno vozi najnoviji BMW, a znamo sta to u ovoj drzavi znaci.

Sto bi znacilo, na svakoj mogucoj sferi se oslikava stanje u ovoj drzavi. Zasto ja ne bih mogao anonimno da prijavim coveka, dodje pauk i pokupi ga? Sistem je kreiran od strane ljudi koji zele da iskoriste sistem.

Poslednja izmena:
Ne mora da se čeka pored auta. Zašto bi se čekalo?! Ako je automobil nepropisno parkiran to je to. Komunalna policija je dužna da ga kazni bez obzira da li ga je neko prijavio ili ne. E sad potpuno je druga stvar to što komunalna policija ne radi svoj posao kako treba.

Evo ja sam par puta isti dzip prijavljivao u mom bloku, i dobijem uvek poruku da 12-24 sati nakon moje prijave nije zateknuto vozilo koje krsi pravila.
Naravno BMW dzip vozi bahata gospodja koja me jednom prilikom zamalo nije udarila dok se nepropisno parkirala u rikverc.

to je tako trenutno. tj ovo je najbolje sto zona moze da doprinese.
dok ne krene kaznjavanje to se nece promeniti. e sada koja vlast ce smeti u tom smeru da idemo videcemo, ova trenutna sigurno nece

Vrh