astrodule
Professional
Grane skresane, suvo drvo isečeno...
Plato je, pre svega, urnisan od kamiona.Plato urnisan od kola pretpostavljam lokali svaki ružan na svoj nacin jedan izgleda da se prelio preko javne površine koliko mu trebalo
Sve vratiti u projektovano stanje
Привремени паркинг код напуштене гараже ако не буду имали довољно места на зеленим површинама.Bas me zanima gdje ce parkirati i kuda će ići vozila koja su bila ordinirla po platou
Da nije maca bilo bi vise pacova, ja biram maceKada bi malo raskrčili ono divlje rastinje i kiselo drveće u delu prema ulici, na uglu, bilo bi još više mesta za parkiranje, dugoročno, mislim na deo ničije zemlje. Iz iskustva kažem da nam to divlje zelenilo pravi više štete nego koristi, ambrozija, mace, komarci, smrdibube i ostale štetočine.
Ako je šala, dobra je. Mislio sam na prolećnu vejavicu "maca", odnosno polena sa, najčešće, sa topola.Da nije maca bilo bi vise pacova, ja biram mace
Sve zavisi od toga koje su vrste u pitanju. Sa fotografija ne mogu da utvrdim vrste, ali ako su brzorastuća i vrste kojima takvo orezivanje ne škodi, onda nema zime. U suprotnom su šanse 50 - 50 za oporavak.Grane su skresane radikalno. Tako da su neka stabla ostala skroz gola. Nisam stručan da cenim da li je to moralo tako, ali voleo bih da su ostale one velike krošnje. Suvi četinar ako su posekli.