weatherman
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.01.2022.
- Pohvaljen
- 478
ima li neko predstavu šta ovo kopaju već nedeljama ispred Coffee Dream-a?
Apsolutno se slažem, plaćali bi ljudi i skuplje varijante, ali. Jedna činjenica onemogućava razvoj ovog dela bloka, oko caffe-a i one nedovršene garaže, a to je da se vlasniku caffe-a i vlasnici teretane ne isplati bilo kakvo ograničenje parkiranja ili slično jer bi tako izgubili "mušterije" a oni kao vlasnici su jako bliski onima koji odlučuju. Ako me razumete. Ko tu živi neka se zapita malo zašto nikada nijedan automobil parkiran na krivini ili travi nije pauk odneo ili zatekao kaznu na brisaču od komunalaca. Baš tu svakodnevno mogu da se vide primeri bahatog parkiranja.Samo prvo narod da shvati da 457 dinara mesecno za parkiranje nije nikakav luksuz, vec namet koji bi nam svima olaksao zivot u bloku.
Verujem da bi mnogi placali i par hiljada mesecno za mesto u podzemnoj garazi.
Gde se ovo prijavljuje? Kod mene u ulici 3 ovakva slučaja bez tablica, parking mesto oko njih polako zarasta...
Поред комуналне полиције, општинској инспекцији (грађанин инспектор), можеш се обратити и саобраћајној полицији и они су исто надлежни за то, а такође и ЈКП "Паркинг сервис". Ево ти објашњења и контакти:Komunalna milicija ili opštinska inspekcija.
Још није изабран извођач радова за ту саобраћајницу, тј. наставак Студентске улице.Ako ide ka auto-putu, možda je početak izgradnje one ulice?
Mada, verovatno sam optimista što se toga tiče.
Na gornjoj slici ovaj desni trotoar prema BZĐ moze da se ukine da bi ulica dobila sirinu. Trotoar postoji uz zgrade desno i uz ogradu studenjaka. Ne znam kakav je plan ali bez ovog trotoara se moze.Чисто да се небаце слике , које сам данас снимио у Студенстској улици код "студењака", а ради појашњења који део те улице ће се продужити,.
Правац Студентске улице који "долази" од раскрснице са Булеваром Авноја
Pogledajte prilog 133211
Где су паркирана она четири аутомобила и комби, ту ће се наставити Студентска улица у правцу ауто-пута тј. сервисне саобраћајнице ауто-пута. Остали део ове улице, део који сам сликао, ће се реконструисати.
Pogledajte prilog 133212
Имаш пројекат на страни 9 где сам га поставио, погледај. Без тротоара се не може, а Студентска улица има јако добру ширину у делу где је изграђена.Na gornjoj slici ovaj desni trotoar prema BZĐ moze da se ukine da bi ulica dobila sirinu. Trotoar postoji uz zgrade desno i uz ogradu studenjaka. Ne znam kakav je plan ali bez ovog trotoara se moze.
Tako je, i ovako ih nemamo u bloku, još treba postojeći da se uklanjaju. Taj pomenuti će dobro služiti, ako ga nastave prema auto-putu, uz ogradu studenjaka. Gaga imam još pitanja za tebe, ako sam dosadan kaži. Da li će iz nove ulice moći da se skrene i desno, u nedovršenu, gornju, ulicu iz "kuda dalje"? Da li će i nju spojiti sa novom?Без тротоара се не може,