Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Купци станова су добили званичан мејл с обавештењем да ће усељење бити од 15. августа.
Штета је што руше ограду преосталу од Црквене порте. Не слаже се стилом, ал, уз прилагођавање, или сађењем пузавица би се могла уклопити.
Кажу да једна зграда припада грађ. предузећу Градина, друга СДПРу, а трећа - пословна - Цркви.
Vrlo redak primer projekta danas u Beogradu (a naročito na NBG) da se arhitektura projekta nastavlja na blokove građene još u vreme socijalizma, zbog čega mi se ovaj projekat još više dopada. Materijalizacija fasade i ne baš, više mi se sviđa vizuelno ona sa pločicama iz starih blokova, ali osnovna ideja je tu. ovde su zgrade kao nastavak bloka 33.
Ne znam da li sam jedini, al mene ove zgrade mnogo podsećaju na lamelu u 21. Bloku, zbog ove oštre horizontalne podele tamno/svetlo. Poprilično su mi lepe zgrade, i lepo de uklapa u okolinu, skladno nekako
Ja sam jedan od kupaca i cest posetilac beobuild foruma. Ovo je prvi put da iznosim svoje misljenje. Forum je veoma dobar jer nam daje bar neki oblik transparentnosti. Ovaj projekat je daleko od svetskih standarda kao i vecina novogradnje u Bg. Ja sam kupio stan ovde zbog lokacije. U mom ugovoru pise 0,7 e po m2 plus pdv. Pozvao bih buduce vlasnike da iznesu koliko je ova stavka u njihovim ugovorima da bih izbegli potencijalna vacarenja of strane PMC. O nepostovanju ugovora i slicnom cu vam izneti detalje nakon sto dobijem kljuc.
Takodje kao i ti nista odredjeno kao 17/8 pa od 1/9 tako da ne verujem dok ne vidim kljuceve. U koji si zgradi kupio stan? I koja cena odrzavanja navedena kod tebe?
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.