Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Inače, u planu mi je da uskoro slikam ove zgrade, nego da li neko zna šta će biti sa ostatkom bloka i sa izgradnjom stanova za mlade(do sad osedele) naučnike?
Nisu to mostici nego poslovni prostor. Nemaju veze sa ulazima u dve stambene zgrade. Ispod je garaza na dva nivoa celim prostorom, mislim da ima i vise nego dovoljno parking mesta za sve tri zgradice.
Одлична архитектура! Рекли су да ће један месец пре усељења позвати власнике да разгледају своје станове. То би требало да је за неколико дана. Видећемо да ли ће у новонасталим околностима због епидемије то и урадити.
Купци станова су од инвеститора добили мејл с обавештењем да се одгађа усељење, а како је томе "узрок виша сила", неће платити пенале.
Незванично сам сазнао да радови могу да потрају још неколико месеци, и супротно претходним незваничним информацијама, тек треба да се ураде купатила, нису још поставили плочице у њима. Наводно, немају довољно радника.
Јуче; готово да нема напретка, успорили су до краја. Званично се већ две године гради. Како то да нема радника кад се неколико стотина хиљада наших грађана вратило из иностранства, међу њима сигурно има и добрих занатлија и грађевинских радника који би се радо прихватили посла?
Sto se mene licno tice ovaj projekat je gotov a taj deo grada tj. okolina njime vizuelno je lepsi i unapredjen. Ostale su koliko vidim da se odrade sitnice. Onaj ko je tu kupio nekretninu treba da se nervira i pita kad ce se useliti, ja ne. Prema tome sa stanovista vizure tog dela Novog Beograda zgrade su zavrsene i ulica je zasijala zahvaljujuci novim lepim objektima.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.