Sto se ove teme sa kulama tice, mislim da zbog strukture NBG-a i preostalih delova gde bi nesto moglo da se izgradi, on i lepse delovao sa razbacanim kulama, nego naguranim na jednom mestu (ovo mi se nigde nije svidelo, gde god sam bio deluje tako mrtvo i odbojno vec od 7-8 popodne).
Da zanemarimo dobro poznatu studiju, jedna / dve kule na nekoliko lokacija ne bi uticale na ruiniranje bilo kog dela grada (ne pricam o vizuri, nego o stanju na tlu u neposrednoj okolini zgrada), a NBG bi izgledao, po meni, fenomenalno. I polozaj i izgled Genex kule su npr meni odlicni, sa malo vise brige o modernim potrebama ljudi (podyemni parking, slobodan prostor za pauzu, itd.) skladno dizajnirane kule bi mogle lepo leci uz dobar deo blokova.
A sto se tice crkve, jeste malo bezveze kako su je postavili, em na sred bloka, em dodali jos i ovaj dom. Takodje, mislim da je velika greska crkve, sto sva crkvena dvorista ogradjuje visokim ogradama, umesto da samu crkvu i njenu okoliku upravo priblizi ljudima postavljajuci SAMO niske zive ograde koje bi prakticno pozivale ljude da udju u dvoriste crkve. Samo ovako, ako ljudi razumenju crkvu kao deo drustva i otvorenu za sve, ce zaista i moci da privuku nove iskrene vernike (a ne ove besna kola i badnjak na haubi).