Šta je novo?

Blok 18 Novi Beograd

Ja sam ukucao projekat blok 18
I izaslo mi ovo. Iskreno malo je taj blok otišao u zaborav tako da nema baš konkretnih informacija o njemu.
Čak šta više u poslednjim planovima je on izuzet iz BnV.

Hvala. To sam onda već skinuo.

Na trenutak sam pomislio da je izbačen još jedan plan.​

IMG_20250729_230820.jpg

Једно око на Пинк и председника, а друго на сусдену обалу. Сузе радоснице из оба,

У једном од последњих бројева Службеног гласника Београда, мислим да је 54, поново се додељује буџет за израду ПДР. Наравно сви знамо да је ПДР већ урађен 2016 али су га један ВЕСели тип и један који није велики ставили у фиоку

Jedino je lokacija dobra, mir tisina onako sredjenost 0 , pogled na reku realno niko nema tu, ne znam kakvi su sa komunalnim uslovima, iskreno ne deluje mi ni malo bajkovito taj deo

Центар града, живот као у предграђу, сви јачи садржаји на пешачкој удаљености(ТЦ Ушће, Сава центар, Лидл), доста зеленила, мирно за спавање пошто су ушушкан џеп. Тротоари и улице нису баш сјајни, ал нису ни на Врачару. Куће нису сјајне, ал нису ни по Дорћолу.

Kako si predstavio blok 18 kao da je beveri hils pa stanari bloka 18 od ranog jutra razmatraju sta ce da sopinguju u uscu pa idu na rucak negde na reku pa uvece u neki bar u sc a u medjuvremenu im pticice crkucu pored vila sa bazenom...

Treba taj deo grada izmeniti, preurediti i izgraditi. Ali naravno ne na način kako Saša i njegovi zamišljaju i propagiraju. Ali ne treba ni da ostane ovako. Ima ok delova ali ima i nekih koji imaju odlike Kaluđerice.

SNS da nisu pohlepni debili, oni bi upravo na NBG strani amfiteatra gradili kule i nebodere, a na strani gde je bila železnica, na desnoj obali Save, bi gradili do 6 ili 8 spratova visine.

Treba taj deo grada izmeniti, preurediti i izgraditi. Ali naravno ne na način kako Saša i njegovi zamišljaju i propagiraju. Ali ne treba ni da ostane ovako. Ima ok delova ali ima i nekih koji imaju odlike Kaluđerice.

SNS da nisu pohlepni debili, oni bi upravo na NBG strani amfiteatra gradili kule i nebodere, a na strani gde je bila železnica, na desnoj obali Save, bi gradili do 6 ili 8 spratova visine.
Sve je to tako super kad ti pricas al zivot nije sims city pa da tako rasporedjujes zgrade kako se tebi cini da treba...prvo te ljude treba isplatiti ili im dati stan a ima ih mnogo i tu i gde je bgh20 tj tamo ih je bilo, da to neko osradi mora da vidi svoj profit niko nece da gradi a da bude na 0 ili malo preko 0, zivimo u vreme kapitalizma gde se gleda suv profit nisu ovo 70 i crvena vlast gde ti dodji ovi iz udbe i kazu seli se tu se gradi zgrada od 6 spratova...

Ma ti nemaš nikakvo znanje o Beogradu, niti imaš svoj stav. Ti si ovde po nalogu da štancuješ pohvale za investitore i vlast. Samim tim si nebitan potpuno.

A letećete i vi jednog dana, i to prilično skoro.

Beogradjanin koliko su ti generacija iz bg ? Mama i tata a baba i deda sa kozare ?

nisu ovo 70 i crvena vlast gde ti dodji ovi iz udbe i kazu seli se tu se gradi zgrada od 6 spratova...

Znaci toliko o beogradjaninu...
Svaki nelegalan objekat je za rusenne pitanje je sto je nelegalan obrjkat imao cuvara, i zasto je zaposlen neko ko ima toliko godina da bude cuvar...
A da niste tad setali gumenu patkicu po gradu mozda bi i moglo preko dana da se rusi...
Kad bolje razmislim sta su ti partiznaski koreni nekad vikali bolje grob nego rob danas setaju kontejnere

Pa što ne srušite i Šapićevu nelegalnu vilu, paćeniče?
A da niste tad setali gumenu patkicu po gradu mozda bi i moglo preko dana da se rusi...
Jeste, jeste... idi pričaj to svojim krezubim partijskim drugovima ispred dragstora.
Kad bolje razmislim sta su ti partiznaski koreni nekad vikali bolje grob nego rob danas setaju kontejnere
Šetaćemo i vas u njima, samo polako.

Znaci toliko o beogradjaninu...
Svaki nelegalan objekat je za rusenne pitanje je sto je nelegalan obrjkat imao cuvara, i zasto je zaposlen neko ko ima toliko godina da bude cuvar...
Скоро сви објекти су легални, бар 30% су изворни власници из 1935. и још око 30% савесни држаоци. Ако има пара за оне г*вн***рије по Сурчину, мора бити и овде за поштен откуп.

Ja pricam o sava maloj da su bili nelegalni objekti, a za blok 18 mora neko da vidi korist da sve to otkupi, poredis surcin gde je bila polja a i ovo gde su naseljeni ljudi, jedinj vezu izmedju toga vidim da ti ljudi dobiju stanove tamo i da ovo postane drzavno i da se dovede nelo da gradi tu

Vrh