mradulovic":2kxca5i9 je napisao(la):
ja sam prolazio prosle nedelje, dva ili tri puta, i nisam video da iko radi na tm gradilistu.
Jesi li siguran da znas o kojem projektu se ovde govori?
LM, trenutno na GP5 i GP6 radi nekoliko
stotina radnika. Zavrsetak i primopredaju stanova u Imperialu predvidjaju za ranu jesen, ali sudeci po stanju u kome su trenutno nalaze objekti predvidjam kasnu jesen ( nov-dec). Na GP6 imaju 2 zavrsena uzorna 4-s stana i jednostavno ne mogu da im nadjem nikakvu zamerku. ( osim cene
) . Na ove dve parcele je prodato oko 70% stanova. ( ne i naplaceno, to je kod Dragana veoma rastegljiv pojam). Projekat je delimicno, tek u ovoj zavrsnoj fazi, finansiran od Raifa i KMBN.Grubi radovi su placeni iz profita od prodaje VIG plaze.
Sto se tice GP3, tu radovi zaista miruju i nastavak na ovoj parceli ce uslediti kada se prethodne 2 zavrse.Prvobitna zamisao je bila da se ovi stanovi ne prodaju vec da ih investitori zadrze i rentiraju, ali se odustalo od te ideje, vec ce sve ici u prodaju. Na GP3 ce biti nesto manji stanovi po kvadraturi nego na GP6 ( 4 stana po ulazu 2 x 3-s od 120m2 i 2 x 4-s od 150m2. Sto se tice polukruzne zgrade, tu nemam bas nikakvu informaciju, jer me nije zanimala, a i nikada ne bi kupio stan sa lucnom fasadom. ( sto ne znaci da imam istancan ukus
).