Šta je novo?

BIG Residences - [ Stambeni kompleks]

Da li mozes da posaljes neke primere novogradnje Senjak i Dedinje 3000 EUR sa PDV-om? Hvala.
Poštovani kolega forumašu, trebalo bi da naučite da prepoznajete sarkazam.

Davati od 3.000 evra pa naviše za ovu lokaciju je totalno ludilo i bolje je pogledati negde drugde za tu cenu ako ste već voljni da dajete toliki novac, bilo kroz gotovinu bilo kroz kredit odnosno moderno ropstvo.

S obzirom kakve su cene novogradnje u gradu, ja bih voleo da čujem komparativne projekte po toj ceni u krugu od 5-6km od centra. Ne pada mi mnogo šta na pamet.

Ono sto ja pratim jeste ustanicka aviv, cvetkova pijaca, kao i pocetak karaburme tj jovan cvijic skola isto je oko 3000 ali opet daleko blize i sto je najgore ne prodaje se bas tako (ima stanova slobodnih i to manjih)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zvezdano Brdo (iznad Lidla) na ćošku Ustaničke i Bul. Kralja Aleksandra je oko 3100-3300 sa PDV i otprilike 6km od Trga Republike.

Meni je ok da naplate 3000 za regulare ali za pre prodaju sam ocekivao manju cenu 2800 recimo.

Do duse sve ce trziste reci sta i kako.

Ono sto me cudi jeste u ovoj brosuri sto su poslali da imaju sta od skoro 60m2 a samo jedna soba. Ja kapiram da ce taj stan da visi dosta.

Hvala mada isao sam u tu skolu pa sam upoznat.

Ove zgrade su prema bogosloviji.
Mada ni big nije na dobroj podlozi, ceo taj potez ima podzemnih voda bas dosta

Zvezdano Brdo (iznad Lidla) na ćošku Ustaničke i Bul. Kralja Aleksandra je oko 3100-3300 sa PDV i otprilike 6km od Trga Republike.

Meni je ovaj projekat na boljoj lokaciji od Ustaničke. Taj deo Bulevara je divlji zapad. I saobraćajno su zagušenja na strani Karaburme mnogo manja.

Poštovani kolega forumašu, trebalo bi da naučite da prepoznajete sarkazam.

Davati od 3.000 evra pa naviše za ovu lokaciju je totalno ludilo i bolje je pogledati negde drugde za tu cenu ako ste već voljni da dajete toliki novac, bilo kroz gotovinu bilo kroz kredit odnosno moderno ropstvo.

Hvala puno kolega forumasu, znaci ako je ovo bio sarkazam u vasem komentaru onda nema veze sa realnim stanjem na terenu i cenama. Hvala.

3000+ eur za zgradu koja je na 20 metara od zgrade B i koja gleda u tu istu zgradu B celom severnom stranom je suludo... A sa druge strane manje od 20m udaljena od udzervila...
Za reper, razmak izmedju zgrada A i B odnosno B i C je 40m.

Untitled.png

Poslednja izmena:
Vrh