Šta je novo?

BIG Residences - [ Stambeni kompleks]

Da li mozes da posaljes neke primere novogradnje Senjak i Dedinje 3000 EUR sa PDV-om? Hvala.
Poštovani kolega forumašu, trebalo bi da naučite da prepoznajete sarkazam.

Davati od 3.000 evra pa naviše za ovu lokaciju je totalno ludilo i bolje je pogledati negde drugde za tu cenu ako ste već voljni da dajete toliki novac, bilo kroz gotovinu bilo kroz kredit odnosno moderno ropstvo.

S obzirom kakve su cene novogradnje u gradu, ja bih voleo da čujem komparativne projekte po toj ceni u krugu od 5-6km od centra. Ne pada mi mnogo šta na pamet.

Ono sto ja pratim jeste ustanicka aviv, cvetkova pijaca, kao i pocetak karaburme tj jovan cvijic skola isto je oko 3000 ali opet daleko blize i sto je najgore ne prodaje se bas tako (ima stanova slobodnih i to manjih)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zvezdano Brdo (iznad Lidla) na ćošku Ustaničke i Bul. Kralja Aleksandra je oko 3100-3300 sa PDV i otprilike 6km od Trga Republike.

Meni je ok da naplate 3000 za regulare ali za pre prodaju sam ocekivao manju cenu 2800 recimo.

Do duse sve ce trziste reci sta i kako.

Ono sto me cudi jeste u ovoj brosuri sto su poslali da imaju sta od skoro 60m2 a samo jedna soba. Ja kapiram da ce taj stan da visi dosta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh