Šta je novo?

BIG Residences - [ Stambeni kompleks]

Pa i za pretprodaju treba da imas nesto sto mozes da ponudis, oni ocigledno jos nemaju pojma sta ce se tacno graditi.

Pa i za pretprodaju treba da imas nesto sto mozes da ponudis, oni ocigledno jos nemaju pojma sta ce se tacno graditi.
Teško da je to u pitanju, s obzirom da im je odobrena građevinska dozvola i da su promenili ceo projekat (to se znalo još u martu). Verovatno ih sputavaju neke dodatne dozvole, ispitivanje tržišta, itd.. Svakako, mislim da već dobro znaju šta će graditi

Jel ima mozda neko novosti oko ovog projekta? Kolika je planirana cena, kada krecu sa pretprodajom?
Poslednju informaciju koju ja od njih imam je da bi pretprodaja trebalo da krene krajem ove/pocetkom naredne godine. Cenu ne znam…

Screenshot 2024-10-25 at 09.51.40.png

Bravo, prava stvar. Tri sata sasvim dovoljno da se sve obavi.
Jedino je knap ako vezuješ sa npr. odlaskom u bioskop što nije da se ne radi. 5h bi bila ideala, u praksi dobiješ isti efekat, kampere si odbio isto i sa 3h i sa 5h a pokrio si varijnatu bioskop + šoping, ili trening + bioskop, ili ručak + šoping, dečji rođ + šoping itd itd itd itd

Ne može idealno. Možeš ti i dva filma da gledaš i ceo dan da piješ kafu i jedeš u Meku, i da kupuješ satima.... Kada su već rešili da ograniče parking onda svako ograničenje boli. Ovde je bio problem što parkiraju iz okolnih zgrada i ne sklanjaju vozila danima.

Pa sa 5h sve te ljude sklanjaš, sklanjaš čak i one koji su došli na posao itd sa 5h identično opteretiš parking a izađeš više u susret korisnicima mol-a. Naravno i 3h je ok rešenje.

Primecujem veci broj motocikala nego ranije u garazi, koji zauzimaju parking mesta. Bilo bi odlicno kad bi i neko od nadleznih uocio potrebu za malim parking mestima za njih kako bi se oslobodila mesta za automobile. Nema vise kampera u garazi ali efikasnije bi bilo da se nadju resenja za sve, a ne da se selektivno radi.
Razumem i potrebu vlasnika motora, cija vrednost nadmasuje cenu prosecnih automobila u nasoj garazi, ne kazem da treba da se zabrani parkiranje, ali ipak mi je cudno da se i na to nije mislilo.

Na stranu ko sta voli, pitanje je sta je izvodljivo, s obzirom na vrstu terena i opstepoznato kliziste Karaburme. Rizikovati sa visokim spratovima u vremenu kad gledamo posledice bujica zbog investitorske gramzivosti je pomalo nepromisljeno.

Poslednja izmena:
Vrh