Liftovi imaju ogledala samo su zasticena narednih par meseci dok se ne uselimoČudno obeležavanje stanova na postanskim sanducicima skroz sifrarnik
I lift ogledala bez
Mi smo danas imali isto pitanje i covek ispred investitora nam je objasnioMora se priznati da je zaštita profi
dobro, i ovo je ok, služi svrsiKoja posvećenost detaljima, svaka im čast. U Gramisovoj zgradi su liftove zaštitili ovako
Pogledajte prilog 167217
Nadam se da se vide detalji
Sent from my iPhone using Tapatalk
sa obzirom da je Ingrap-Omni objavio svoje cene za projekat ispod "Dunavskih terasa - od 2620+pdv" pitanje je šta je sada realno......Ovo je jedan od retkih projekata gde je sve u liniji sa najavljenim.
Nadam se da će cene u kasnijim fazama biti prihvatljive
sa obzirom da je Ingrap-Omni objavio svoje cene za projekat ispod "Dunavskih terasa - od 2620+pdv" pitanje je šta je sada realno......
Ne, jos uvek se ceka resenje o upisu, pogresan status “Postoji prethodni zahtev” vec skoro mesec dana, RGZ ne odgovara ne ePrigovore…Postovane komsije interesuje me da li ste uspeli upisati hipoteku na stanove u katastru?
Hvala !!! Ne znam sta je resenje za ovaj problem, jer oĉigledno problem je do investitora.Ne, jos uvek se ceka resenje o upisu, pogresan status “Postoji prethodni zahtev” vec skoro mesec dana, RGZ ne odgovara ne ePrigovore…