Moze li neko ko je bio u obilasku da napise neke nedostatke ili greske koje je primetio?
Cuo sam da ce nakon primopredaje biti neki rok od 48h da im se priloze primedbe da bi mogli ispraviti sve sto nije uredu. Bio bih vam zahvalan ako bi neko napisao na sta treba obratiti paznju.
Moj utisak je da su sve uradili jako dobro, makar ono sto sto sam mogao da vidim za to kratko vreme. Od nedostataka je bilo sitnih molerskih radova, jedno staklo u tus kabini je bilo skroz izgrebano i prelaz sa plocica na parket u kuhinji nije dobro bio odradjen(u jednom delu je bilo pola cm razlike). Stolarija je jako kvalitetna, ali mislim da su roletne najproblematicnije. Kod mene jedna nije radili, par je stucalo, a video sam da su se na dosta mesta u drugim stanovima i otkačile. Sve je ovo lako popravljivo i iskreno sam iznenađen koliko je dobro odradjeno.
Roletne su takodje bile problem u nasem slucaju,jedna nije radila,a spolja su bile i ostecenje,odnosno zamazane masom od fasade predpostavljam! Inace isto molerski propusti,parket prilicno zaprljan prilikom krečenja i ostalog,inace ok !