Da li neko zna koja je cena po kvadratu ili stanu za odrzavanje zgrada i kompleksa?
Da sam vašem mestu, zahtevao bih da se sve što je unutar kompleksa zatvara inače vam je zagarantovano da navučete lokalne klošare od tinejdžera (a i starije) kojima je hobi uništavanje, zapišavanje, poseravanje i drogiranje u parkovima i parkićima a takvih je Karaburma prepuna. Pogotovo što vi plaćate održavanje.Komšije, da li će se zatvariti kompleks, tako da samo stanari mogu da koriste parkić unutar kompleksa?
Bilo bi dobro da postignemo neki dogovor, s obzirom da ćemo plaćati održavanje tog prostora, pa bi bio red.
Park su već su krenuli da okupraju roditelji i deca iz okolnih zgrada, a koliko sam video i tinejdžeri koji svrate tu sa dekatlonovog terena...
Ja sam ovo gore najozbiljnije mislio, to je realnost života na Karaburmi.[mention]Qaxentius [/mention] i nek si im rekao sta sve moze da ih ocekuje! Ko ih je terao da kupe tu stan
Jos bolje oruzana nocna dezurstva da organiziju!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlazi tema na drugu stranu, ovo je veći problem, da ne gradiramo od opštine, grada...Ja sam ovo gore najozbiljnije mislio, to je realnost života na Karaburmi.
Ako ne žele da zatvaraju, ne moraju, samo nemoj posle da se čude što im je izlomljen, zapišan, prepun iskorišćenih igli i iscrtan grafitima park za koji plaćaju održavanje.
Poprilicno je otvoren kompleks, osvetljen, bez drveca i zaklona i iskreno ne verujem da u tim okolnostima neko zeli da se bavi kriminalnim radnjama... Mada ko ce ga znati sta kome moze da padne na pamet :/
Podrzavam zatvaranje nocu, ako uopste dodje do te inicijative.
ako pogledate plan koji uključuje nove zgrade do Uralske, jasno je da će pristup biti omogućen "sa svih strana" i da oo neće biti zatvoren kompleks.Kompeks ce biti 24/7 dostupan SAMO stanarima zdgrada, bice ogradjen i samo stanari ce moci da udju sa tokenom.
Kosarkaski teren ce biti dostupan svima
Došli ste kao dođoši na našu Karaburmu da našoj deci određujete gde će da se igraju i da ih ograđujete žicom. Nije vam ovo Beograd na vodi niti Dorćol, ovde ste gosti i ima tako i da se ponašate. Naša deca i mi ćemo se šetati i ulaziti gde god mi to hoćemo, nećete nam vi određivati rutu. Što bi rekao četnik u onom jednom filmu: " Nije ti ovo Beograd, ovo je šuma".Komšije, da li će se zatvariti kompleks, tako da samo stanari mogu da koriste parkić unutar kompleksa?
Bilo bi dobro da postignemo neki dogovor, s obzirom da ćemo plaćati održavanje tog prostora, pa bi bio red.
Park su već su krenuli da okupraju roditelji i deca iz okolnih zgrada, a koliko sam video i tinejdžeri koji svrate tu sa dekatlonovog terena...
Nema potrebe za etiketiranjem dodjoši i slično. To prosto nema veze sa tim i mislim da ste pogresno razumeli temu. Park kod zgrade nije napravio grad Beograd, niti ce ga grad odrzavati i davati novce za njega. Ja sam ubedjen da bilo čija deca nisu problem na igralištu sve dok se isto ne oštećuje. Stanari pokusavaju da nadju nacin da sačuvaju svoje parkiće, što vi komšija oĉigledno niste uspeliDošli ste kao dođoši na našu Karaburmu da našoj deci određujete gde će da se igraju i da ih ograđujete žicom. Nije vam ovo Beograd na vodi niti Dorćol, ovde ste gosti i ima tako i da se ponašate. Naša deca i mi ćemo se šetati i ulaziti gde god mi to hoćemo, nećete nam vi određivati rutu. Što bi rekao četnik u onom jednom filmu: " Nije ti ovo Beograd, ovo je šuma".
Ovi ti je logika : ući ću ti u kući i pos**** se na sred sobe jer sam ja ovde došao pre tebe. Čoveče plato i sve oko zgrada je privatno vlasništvo stanara zgrada koji plaćaju održavanje istog, tako da možemo da se ograđujemo do mile volje i da ne dozvoljavamo kretanje kome god želimo na NAŠEM privatnom posedu! Za gradske parkove u ostalom delu Karaburme nemam nikakav problem, ali za ovo postoji ko ce rešavati prisustvo ljudi koji ne žive ili nisu gosti stanovnika komplekasa.Došli ste kao dođoši na našu Karaburmu da našoj deci određujete gde će da se igraju i da ih ograđujete žicom. Nije vam ovo Beograd na vodi niti Dorćol, ovde ste gosti i ima tako i da se ponašate. Naša deca i mi ćemo se šetati i ulaziti gde god mi to hoćemo, nećete nam vi određivati rutu. Što bi rekao četnik u onom jednom filmu: " Nije ti ovo Beograd, ovo je šuma".
Ne bih da Vas plasim ali svi kupci koje ja poznajem su sa Karaburme (a znam ih poprilicno), a bas zbog takvih kao sto ste Vi sad sam stava da treba ograditi.Došli ste kao dođoši na našu Karaburmu da našoj deci određujete gde će da se igraju i da ih ograđujete žicom. Nije vam ovo Beograd na vodi niti Dorćol, ovde ste gosti i ima tako i da se ponašate. Naša deca i mi ćemo se šetati i ulaziti gde god mi to hoćemo, nećete nam vi određivati rutu. Što bi rekao četnik u onom jednom filmu: " Nije ti ovo Beograd, ovo je šuma".
Kao prvo - žestoki cringe od porukeDošli ste kao dođoši na našu Karaburmu da našoj deci određujete gde će da se igraju i da ih ograđujete žicom. Nije vam ovo Beograd na vodi niti Dorćol, ovde ste gosti i ima tako i da se ponašate. Naša deca i mi ćemo se šetati i ulaziti gde god mi to hoćemo, nećete nam vi određivati rutu. Što bi rekao četnik u onom jednom filmu: " Nije ti ovo Beograd, ovo je šuma".
Zašto ste onda kupili stan u "stecištu ogromnog broja svakakvih ludaka, propalica, kriminalaca, narkomana i slično."?