Ako bih ti rekao da u nekim zgradama u Beogradu ne možeš da staviš pločicu za vrata koja nije po planu, komarnici u boji koja je odobrena verovatno mi ne bi verovao.Fasada se ne sme dirati? Možda u Nemačkoj, kod nas možeš da je izrešetaš kako hoćeš i nikom ništa.
Ako bih ti rekao da u nekim zgradama u Beogradu ne možeš da staviš pločicu za vrata koja nije po planu, komarnici u boji koja je odobrena verovatno mi ne bi verovao.Fasada se ne sme dirati? Možda u Nemačkoj, kod nas možeš da je izrešetaš kako hoćeš i nikom ništa.
Da to sam i ja razmišljao. Multisplit jeste rešenje ali to podrazumeva zamenu i stavljanje jače spoljne jedinice, koje su svakako nešto većih gabarita od postojeće.Mislim da su po tom pitanju svima ruke vezane, fasada se ne sme dirati. Multisplit sistem je jedino resenje (jedna spoljasnja i vise unutrasnjih jedinica), ostaje samo da se nekako sprovede unutrasnja istalacija sto je u penthausu nekako i najlakse izvodljivo.
Ja sam uspeo da kupim sa liste tako što sam se interesovao redovno i na kraju su ostali četvorosobni stanovi koji su bili u ponudi nekoliko meseci.Nisam neko vreme pratio temu. Jel se zna na kraju zasto im je dugo trebalo da puste stanove u prodaju? Te one misteriozne liste cekanja, da li je neko kupio stan, a da nije bio na listi?
I tramvaj ide tuda tj kroz Visnjicku
Ja tu priču sa tramvajem slušam od kada sam se rodio, bar 30godina unazadI tramvaj ide tuda tj kroz Visnjicku
Info koji ja imam, od jednog podizvođača, je da malo kasne u odnosu na neki njihov plan interni, koji je izgleda bio baš kratak. Jun 2023 im deluje potpuno realistično@Igor da li rade nesto u hodnicima? Sta kazu na gradilistu, kada se ocekuje kraj, posto je ovo vec dosta odmaklo?
Nije. Mislim da je ovo tarket ili tako nešto...svidja mi se pod, jel to laminat?