Pa...nije bas da je resenje...al ok,videce ljudi vec sta ce raditi.Posle 10 uveče se gase dve strane, prema Decathlonu i prema zgradama, tako je bar zadnje dve večeri....
Da li neko zna da li ima jos slobodnih ostava,za prodaju ili iznajmljivanje? I kolika je bila kvadratura tih ostava i cena?Ima li nekih informacija ili naznaka za sledecu fazu gradnje tj novih zgrada,vidim da su ovo prilicno brzo uradili do sada...i ima li ko da vec preprodaje stan u ovim zgradama
Ja sam pitao pre par meseci i nije ih bilo. Dodatni problem je što su one pripadajuće stanu i mislim da neće biti moguće overiti kupovinu kod notara ako neko i bude zainteresovanDa li neko zna da li ima jos slobodnih ostava,za prodaju ili iznajmljivanje? I kolika je bila kvadratura tih ostava i cena?
Od danas je zvanicno 80%Ima li nekih informacije kad ce biti na 80 posto izgradjenost, kad je useljenje??
Useljenje kraj jula pocetak avgusta.Ima li nekih informacije kad ce biti na 80 posto izgradjenost, kad je useljenje??
Ako ste zainteresovani da prodajete ostavi,javite nam se !Pogledao sam ugovor, ostava je 3.75m², cena je 600e po m², makar je tako u mom slucaju.
Takođe, ja sam zainteresovan za kupovinu.
Ima nas raznihJa se izvinjavam, ali bez ikakvog sarkazma i želje da pokrećem bilo kakvu raspravu oko cena, moram da pitam jer nisam baš detaljno ispratio priču oko ovog naselja:
Je li moguće da je to realna tržišna cena na toj lokaciji?
Jel moguće da je realna tržišna cena mleka preko 150 din?Ja se izvinjavam, ali bez ikakvog sarkazma i želje da pokrećem bilo kakvu raspravu oko cena, moram da pitam jer nisam baš detaljno ispratio priču oko ovog naselja:
Je li moguće da je to realna tržišna cena na toj lokaciji?