astrodule
Professional
Vozim bajs, ali ne učestvujem na Kritičnim masama iz nekih svojih razloga.
Da li su Kritične mase doprinele (konkretno) nečemu?
Da li su Kritične mase doprinele (konkretno) nečemu?
Ne vidim da je ista opasnija nego da je bic. staza do trotoara.orion":a88kznk0 je napisao(la):milos.tro":a88kznk0 je napisao(la):
Како је само глупа и опасна ова стаза поред паркинга, идеална да неко непажљив обори бициклисту кад излази из кола.
Овде је било простора да се направи много шири тротоар и тако повећа безбедност бициклиста
relja":2yv0jdz6 je napisao(la):Do koliko sati traje vožnja?
mekbejn":1jh7ozsk je napisao(la):relja":1jh7ozsk je napisao(la):Do koliko sati traje vožnja?
Obicno traje oko sat vremena sama voznja ili nesto manje.
Da li je konrektno doprinela ne znam, bio sam samo jednom
Interesantne su reakcije ljudi koji gledaju, ima raznih. Od kritika i prica 'ko vas placa' do pohvala i mahanja
To ti je ta srpska paranoja - cim se organizuje neka grupa ljudi, makar i da voze bicikle, odmah se ljudi pitaju ko to placa.astrodule":3d8lan0n je napisao(la):Zanimljivo mi je to pitanje "ko vas plaća?". Dok sam češće planinario i pećinario (sa rancem od preko 20kg na leđima) često su nas seljaci pitali "koliko vas plaćaju da nosite te rance na leđima?".
astrodule":17xyync6 je napisao(la):Kao vozač automobila moram da priznam da ova usporavanja pred raskrsnicu uopšte nisu loša jer se biciklista mnogo brže kreće nego pešak i ne može da se uoči na vreme. Pošto duže vozim bicikl nego kola, kod ovakvih skretanja, mnogo više pažnje obraćam na bicilikliste.
Гага":3abcthnn je napisao(la):Рашо, Директор те је схватио, али те је искулирао :wink: