Pa jel voze motor ili bicikl odluci se
Nebitno, oba moraju da stanu na STOP. Vidim ja da ni ti ne znaš propise
Pa jel voze motor ili bicikl odluci se
Stara mudrost. To su i mene učili čim sam seo za volan, da imam odgovornost za tri vozila a ne za jednoKaže mi drugar pre neki dan da kada voziš svoj auto ti u stvari voziš još dva: jedan ispred sebe i jedan iza.
Kamera na snimku se nalazi u Ulici Atile Jožefa. I na snimku se lepo vidi da se u toj ulici nalazi znak STOP. Na slici koju si ti okačio, pomenuti znak se nalazi u Ulici Žarka Zrenjanina. Ali to je slika iz oktobra 2014. Verovatno da se tu više ne nalazi znak STOP i da je prebačen u poprečnu ulicu. To znači da su dečaci trebali da se zaustave.Što se samog snimka tiče, žena ima znak STOP iz pravca iz kog dolazi i koji se ne vidi na snimku ali se vidi na Google mapama
Ovo je slika iz pravca iz kog je žena dolazila a kamera je postavljena u ovoj ulici desno
Pogledajte prilog 194482
I ja viđam da voze ova čudesa pa dok čekaju na semaforu moraju da grle bandere.
Verovatno ili je prebačen znak?Verovatno da se tu više ne nalazi znak STOP i da je prebačen u poprečnu ulicu. To znači da su dečaci trebali da se zaustave.
Ne vidi se baš najjasnije na video snimku, ali bih rekao da se dijagonalno od znaka STOP koji se vidi, nalazi neka siva šipka na kojoj bi mogao da se nalazi drugi znak STOP.Verovatno ili je prebačen znak?
Šta ako se i dalje nalazi i tu i u ovoj ulici gde je kamera?
Ne branim klince ali dok ne vidimo signalizaciju kakva je i ko je imao prednost ne bih da osuđujem unapred
Verovatno ili je prebačen znak?
Šta ako se i dalje nalazi i tu i u ovoj ulici gde je kamera?
Ne branim klince ali dok ne vidimo signalizaciju kakva je i ko je imao prednost ne bih da osuđujem unapred
Kolega, očigledno je da nisi vozač i ne poznaješ saobraćajne propise. Naravno da i iz suprotnog smera postoji znak STOP.Ne vidi se baš najjasnije na video snimku, ali bih rekao da se dijagonalno od znaka STOP koji se vidi, nalazi neka siva šipka na kojoj bi mogao da se nalazi drugi znak STOP.
I mogli bi da ranije ujutru krenu sa izdavanjem. Cini mi se da rade od 9, leti vikendom vec u devet bude guzva i ceka se oko pola sata i do bajsa se dodje kad vec udari vrucina.Retko dobra stvar u vezi bicikala u Beogradu.
Opet, pretpostavljam da će i ove godine da procedura izdavanja bude spora zbog papirologije što se naročito vidi vikendom na Adi kada se stvaraju redovi i kada se čeka i po pola sata.
A sto mora da znaci da mora da postoji znak stop, mozda postoji obrnut trokut?Kolega, očigledno je da nisi vozač i ne poznaješ saobraćajne propise. Naravno da i iz suprotnog smera postoji znak STOP.
Ni ti nisi položio, žao mi je.A sto mora da znaci da mora da postoji znak stop, mozda postoji obrnut trokut?
Vozač sam od 2005. Htedoh reći da se dijagonalno ne vidi najjasnije ima li znaka. To što bi trebalo da ga bude... Možda je izvaljen, možda stoji samo šipka bez znaka...Kolega, očigledno je da nisi vozač i ne poznaješ saobraćajne propise. Naravno da i iz suprotnog smera postoji znak STOP.
https://mondo.ba/Info/Region/a1151975/Ko-ima-prvenstvo-prolaza-na-raskrsnici.html - ne zna sad bas ko nije polozio, al ajde.Ni ti nisi položio, žao mi je.
Kolega, očigledno je da nisi vozač i ne poznaješ saobraćajne propise. Naravno da i iz suprotnog smera postoji znak STOP.
Не знам да ли игде у Србији постоји раскрсница са тако не усклађеним знаковима.https://mondo.ba/Info/Region/a1151975/Ko-ima-prvenstvo-prolaza-na-raskrsnici.html - ne zna sad bas ko nije polozio, al ajde.