relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 18.840
Pa i do sada sam mogao normalno da vozim tuda, bez da grad mora da ulaže milione u "infrastukturu".dragan":3ax3s8u2 je napisao(la):[
Evo, izgrađuju staze ispred AirportCity-a i Mercedesa prekoputa, tako
da sad možeš da ideš na posao i biciklom do ACity-ja.
Kad si već bio tu, mogao si i da slikaš radove kod Toplane, radi se i nekakva staza od buvljaka do bloka 70.
Ja sam za to da ako se nešto radi, onda da se radi kako valja. Ne slažem se da je bolje ikakava staza neko ništa. Ovo je mnogo usko da dvoje voze u paru u istom smeru, iako je staza jednosmerna.
A na primer kada bih ja išao na posao u Airport City biciklom (a to mi Dragane ne pada na pamet), morao bih, zbog jednosmernih staza i podeljenog trotoara na biciklisticki i šetački deo, na dva mesta da prelazim samu ulicu Omladinskih brigada. Na jednom mestu ima, a na drugom nema semafora. A to do sada nisam morao.
I ne mislim da je opravdano da se ovako nešto radi da bi ulica bila lepša.
Trotoar je do sad bio dovoljno širok za sve. Najviše ljudi pešači na potezu od ugla sa Jurija Gagarina do Airport City-ja jer su tu obdaniše, Dom Zdravlja, Idea, Rodić i APC. Nikada nije bilo gužve. Stojim iza svega što sam pre rekao za širenje mreže staza, ali mislim da je ovo rasipanje para.