Šta je novo?

Bezbednost u javnom prevozu

Вечерње новости: Аутобус на линији 45 сам кренуо на окретници у Земуну и ударио у аутобуску станицу - возач трчао за возилом покушавајући да га заустави.

Da li je ovo je jedan od onih turskih, sto sami krecu, sa "sofverskim resenjem", gde se Vesara lepo ugradio?

Лиаз, озлоглашени као и турски аутобуси.

U ozbiljnoj zemlji bi pala Vlada da se u glavnom gradu 15 puta desi ovako nešto.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=869075#p869075:2wrqw1v1 je napisao(la):
branik » Uto Avg 03, 2021 5:44 am[/url]":2wrqw1v1]A da nije ostao u D?
Ne može drugačije. Rekao bi dupla greška , ili nije povukao ručnu, nije povukao ručnu držala stanična dok su vrata bila otvorena / kad je zatvorio vrata stanična popustila (mada treba da stisne pedalu gasa/ ko zna da li valja prekidač na pedali gasa), nije povukao ručnu kako treba pa spala sa zuba, povukao samo staničnu (kad ga skine sa kontakta ona ne radi) , ručna nije držala znači vozio neispravan autobus bez zadnjih kočnica, ostao u D uz prethodne stavke.
Da je dobio turažu a bio u D bila bi daleko veća šteta i lom ovako kao da se sano naslonio.

Da li iko čita uopšte šta se piše na forumu ili svako više voli da piše ono što njemu odgovara?
hint: pogledati temu o autobusima

Kad pišete na pogrešnom mestu , dakle zašto se piše tamo gde ne treba ? I zašto dramiš ?

Pa nekima je svako mesto pogrešno, kada nešto ne vidi, a kada se desi obrnuto, onda ispada da je napisano baš u temi u kojoj i treba da bude.

Pa kad je vezano za bezbednost očigledno je da se ovde postavi. Znači pišeš na pogrešnom mestu.

Pa nekima je svako mesto pogrešno, kada nešto ne vidi, a kada se desi obrnuto, onda ispada da je napisano baš u temi u kojoj i treba da bude.

P.S.
Kada shvatiš zašto je napisano na drugom mestu, promeniće se i odgovor. A i prestaće ova besmislena rasprava o pogrešnosti.

Ne znam dal je za ovde ali okačiću tu. Večeras oko 20:45 878 sa 9/27 stajao na stanici kod "Beograd puta" (generala Aračića) ka Mirijevu i dvoje policijskih kola. Koliko sam razumeo neka žena je pala u busu pa je zvata hitna pomoć i policija

izvor: gspbeograd.net

Poslao mi ovo poznanik. Neki Japanac, danima takav na 16.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=871832#p871832:2e5vrad0 je napisao(la):
Žika » 15 Авг 2021, 03:39[/url]":2e5vrad0]A da vrate poklopac na svoje mesto ?
Неће то нико, само снимају и чекају да неко настрада. Најјачи су ми они што сликају/снимају отворена врата на аутобус у покрету, а лепо могу да оду до возача или да викну да су врата отворена. Понекада помислим да само чекају да неко испадне да имају снимак за друштвене мреже и портале.

Nije do društvenih mreža, nego ljudi su ovde previše naviknuti da se ni oko čega ne potresaju i ne upliću, i uopšte svi smo odgajani sa onim principom ''ma nema šta ti da se pitaš, ima ko da misli o tome'' i ''ma neka, pusti, nemoj da se zameraš/ističeš'', ''u se i u svoje kljuse'' i slično.

A i dosta ljudi, starijih, su od 90ih navikli da se voze u svakakvim situacijama i onda kad vide otvorena vrata njima je to ništa naspram onoga kad su visili sa istih pokušavajući da uđu u prepuno vozilo.

Meni isto neke od tih situacija idu na živce, ta pasivnost, ali za neke situacije i imam razumevanja kad ljudi ne žele, ili prosto ne znaju kako da reaguju.

Mislim da takođe nemali broj ljudi ima strah od vozača. Da, zvuči paradoksalno, ali mislim da ima dve grupe, jedna grupa koja jedva čekaju da dobace vozaču za bilo šta, i druga (uglavnom žene) koja se stidi da uopšte pomisli da mu kaže bilo šta.

BAS

IMG-5d1460606a59dbdf434059e5a29b6d69-V.jpg

Pa narvno, to svi i kažu... Tj pitaju se šta oni rade s tim autobusima i koliko dugo to nekad stoji van službe kad mogu ose da ih istraže, napune, doneseu materijal i naprave osinjak...

Притом није неки матори Икар пред расходом са маховином, већ релативно нов Соларис.

Vrh