Daj Žiko ne preteruj.Žika":22bczj4l je napisao(la):Realna situacija je potpuno drugačija što se može videti na FB grupama vozàča javnog prevoza.
Slično i ovde, toliko zlobe i pakosti kao da čovek ide na posao samo da bi ubio neko dete. Lažni dušebrižnici već lože vatru i prave lomaču.Ne vidim nikakav napredak u odnosu na primitivizam iz srednjeg veka.
Ovo je najiskrenije i potvrđeno od više kolega. Puntici u Beogradu su ubedljivo najgori. Mozete da skačete koliko želite ali to je istina i činj3nično stanje . Isto mogu da pozovevem kolege da se učlane na BB i da iznesu svoja sve samo ne lepa iskustva.
Baš razgovaram kolegama koji su došli u Nemačku i svi do jednog se ne bi vratili da voze autobus u Beogradu. Radije bi gurali kolica nego da ponovo voze putnike.
Izuzetno su retke situacije da je bilo ko stao na stranu vozača a u velikom procentu su bili ispravni. Više volje da kao rulja krenu na jednog čoveka, da ga vređaju , prete pa čak i fizički nasrnu. Velika je mržnja među ljudima a naročito među vozačima.
Ima i među vozačima svakakvih ali daleko je manji broj. Kad bi svi vozači posle pretnji, uznemiravanja povukli ručnu zvali policiju i posle otvorili bolovanje videlo bi se realno stanje.
Pišite šta hoćete ali vozio sam ljude i u BG i van BG i u Nemačkoj i stojim iza svake napisane reči.
U Nemačkoj putnik ulazi sa osmehom dok u Srbiji te gleda sa mržnom. Postoji poštovanje. Isto tako i ostali učesnici u saobraćaju. Sirenu sam koristio dva ili tri puta i to je sve.
Živi vi meni bili ali ne bi se vratio u Beograd nema tih para.
Uz dužno poštovanje, ali ispade da su vozači u Srbiji i Beogradu došli iz neke druge države, planete, a putnici balkanikusvulgarisprimitivis
Danas riba sa pežoom Manhajm tablice parkirala u sred raskrsnice da sačeka nekog koga je dovezla u poštu.
Sme li da pomisli tako nešto u Manhajmu?
A sinoć, lik po običaju poslednji polazak na liniji 531 ka Banovom Brdu ne ide trasom, pogašena svetla...
Trči (potencijalni) putnik sa stanice u drugu ulicu kuda se ovaj zaputio, mašem mu ja koji sam u toj drugoj ulici, pokazujem na putnika...
Boli ga ku___, po gasu, malo me nije pokupio.
Pa žiko, možda sam i trebao da ovog čoveka sednem u moj auto i da idemo za kabadahijom od vozača, pa kad stane ispred garaže (jednog pp) da ga (nesuđeni) putnik malo propita za zdravlje.
I da, da ne zaboravim. Sme li u nemačkoj vozač svojevoljno da menja trasu linije ili da konstantno ne obavlja poslednje polaske?
Dakle, kakavi vozači, takvi i putnici.
Takav smo narod.
Čim pređemo Batrovce, bacamo đubre, psujemo, isecamo...
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk