Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.336
"Gas do daske i kočnica do daske" stil vožnje. Da, ima ih dosta.
У овом тексту пише да је отворио на силу врата током вожње и искочио, бар тако Курир пишеTinejdžer ispao iz autobusa u Beogradu, životno ugrožen
Na Vojno medicinsku akademiju primljen dečak star 15 godina koji je, prema podacima drugih osoba, koristio telefon i ispao iz autobusa u Borskoj ulici.rs.n1info.com
Šta znači ovo ispao iz autobusa, jel bio autobus u pokretu i nije on vozač da ne sme da koristi mobilni telefon?
To sam i ja pomislio ali rekl ajd da ne bude da pametujem.Ja mislim da je taj snimak sa napasnikom iz 43 lažnjak, tačnije da su ovi mentoli iz pokreta UNS sve izmislili.
Пише да је поднета кривична пријава, наводе се иницијали ухапшеног М. И. (38)Ja mislim da je taj snimak sa napasnikom iz 43 lažnjak, tačnije da su ovi mentoli iz pokreta UNS sve izmislili. Prvo lika niko ne drži da ne pobegne, a i facu su mu zamaglili. Žašto bi to uradili, ako nije njihov čovek pa da ga "zaštite" da ga sutra neko ne bi napao. Možda grešim ali ti UNSovci su podjednako pogani kao i SNS.
A kad pa nisu nesnone?To sam i ja pomislio ali rekl ajd da ne bude da pametujem.
Inace ne znam za koj moj su zaustavljali autobus, tj. obustavili voznju.Pogotovu sad u ovom periodu nesnosnih guzvetina.
Pa letos npr je isto bila losa situacija ali ne ovako losa. Od oktobra bukvalno "kipe" autobusi, znaci ne da su puni, nego ono kada se ljudi zbijaju na vratima da bi usli. Ne pamtim ovako lose stanje u zadnjih 20 godina.
Naravno nije sve samo da broja vozila i polazaka, nego i do toga sto se Beograd pretrpava preko svake mere.
Do neke 2005 / 06 je situacija bila loša, koliko se sećam.Pa da, zato i rekoh u zadnjih 20 godina. 90te i prvih par godina 2000ih su bile priča za sebe. S tim što je tada bar bilo osnovanog opravdanja za tako loše stanje. Dok ga sada nema, jer se radi o čistom debilizmu i slepilu onih koji upravljaju.
Šta će da uštedi?Ne pistoji reč optimum na ovim prostorima. Ulazim u 88 za malo da se onesvestim od vrućine. Jedna devojka reagovala kod vozača on joj se razdrao "šta hoćete da bude hladno ili da pustim grejanje"? Rekao sam da kad je toplo ne mora da uključuje grejanje, malo će uštedeti.
Onda neka ih ne ukljucuju uopste i a u pm. Jedino gore od izlazenja sa mokrim ledjima iz tih kanturina na 40 stepeni, jeste izlazenja iz tih kanturina na zimske temperature, pa da se rizikuje razboljevanje kad osine vetar po mokrim ledjima.I već smo pisali kako se uključuje. Ne očekujte da neko nekoliko puta dnevno drnda ventile i otvara i zatvara.
Ima li neki validan tehnički razlog ili je to fazon nema se para, nema majstora, nema vremena ili mrzi ih? Iskreno ne vidim ama baš nikakvo opravdanje za to, neću reći da svuda normalno radi grejanje/hlađenje u vozilima, ali je normalno funkcionisanje tih sistema, pa, upravo to, normalno. Nije nekakva specijalna funkcija niti ne znam šta posebno. Treba biti iskren i reći zašto se to ne radi i ne skakati na k. putnicima što ne plaćaju prevoz kada očigledno je GSPu isto tako kur*obolja da povećaju kvalitet prevoza i da ga održavaju.Šta god ja mislio o Gspovom održavanju, ne može se očekivati da se sva creva na vozilu menjaju godišnje.