Prema rečima očevidaca žena je pokušala da uđe na zadnji ulaz kada je vozač autobusa već počeo da zatvara vrata, zbog čega se zaglavila i vrata su je priklještila.
Vozač je nastavio tako da vozi nekih 20 metara jer je nije video, a kada su mu putnici skrenuli pažnju, zaustavio je autobus i otvorio vrata. Žena je ispala na kolovoz i tada je preminula.
Lekari Hitne pomoći došli su na lice mesta, međutim mogli su samo da konstatuju smrt.
U toj ulici u smeru ka gradu zaustavljen je tramvajski saobraćaj.
Policijski uviđaj je u toku i vozač autobusa daje izjavu, a vozilo je odvezeno na tehnički pregled.
Баш чудно за двојку :kafa:PAZITE SE MANIJAKA: Skida se go i masturbira u tramvajima u Beogradu!
Star je između 25 i 30 godina, na vratu ima tetovažu, a kosa mu je kratka i crna. Skine pantalone i donji veš i onda počne da dahće i pada u trans, dok u tramvaju ima dece - kaže svedok ovog čina u tramvaju broj 2
Beograđanka N. Lj. javila se danas redakciji Telegrafa s neverovatnom pričom. Ona je, naime, uplašena napustila tramvaj na liniji broj 2, jer je muškarac u njemu masturbirao pred svima!
N. Lj. tvrdi da je ovo treći put kako ga sreće i da svi u strahu beže iz tramvaja kad ga vide kako onaniše.
- Mislim da je star između 25 i 30 godina. Na vratu ima tetovažu, a kosa mu je kratka i crna.Kada sam htela da ga prijavim policiji, drugarica mi je rekla da to ne radim jer manijak posle može da me nađe – počinje svoju ispovest prestravljena Beograđanka.
Kako svedoči naša sagovornica, manijak se često pojavljuje i bez obzira na to da li nekog ima u tramvaju, sedne i počne da masturbira.
- Potpuno skine pantalone i donji veš i onda počne da dahće i pada u trans. Najgore je što u tramvaju obično ima i dece. Nadam se da će policija konačno uhapsiti ovog manijaka – kaže N.Lj.
Apelujemo na sve koji primete ovog manijaka da pozovu policiju i prijave ga.
http://www.medio.rs/68154_PAZITE-SE-MANIJAKA:-Skida-se-go-i-masturbira-u-tramvajima-u-Beogradu!.html
Е сад, знам да нико овде па ни ја нисам за камере у превозу, али замислите (не дај боже) себе и неког блиског у оваквој ситуацији.. :|Beograd: Mladić izboden nožem u autobusu
Muškarac D. O. (22) je povređen u svađi koja se, nešto posle 20 časova, dogodila u autobusu na Karaburmi. Povređeni prevezen u Urgentni centar
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:434999-Beograd-Mladic-izboden-nozem-u-autobusu
Somi303":qd28v263 je napisao(la):Е сад, знам да нико овде па ни ја нисам за камере у превозу, али замислите (не дај боже) себе и неког блиског у оваквој ситуацији.. :|