mekbejn":euhg22x4 je napisao(la):
Čekaj Beks, ti ozbiljno tvrdiš da je neki putnik skinuo ono?
Jok, vozac skinuo da bi lakse 'ladio vozilo. Sad klinci cim vide da to 'seta' po rupi, odmah vade da bi se slikali i da izadju na stranici uzivo iz javnog prevoza. Hoces li mi reci sto bi mehanicari ili bilo ko ostavljao taj poklopac naslonjen ukrivo uz zid, rizikujuci da padne, kad se ti poklopci vade i odlazu na podu? Hoces mi reci kako je moguce da za sat vremena voznje po beogradskim drumovima, po svim kraterima, sahtovima, ulegnucima taj poklopac ne sklizne ili ne padne usled ljuljanja ako je vec tako izasao iz garaze? Dakle, neko ga je skinuo u voznji i to neposredno pre fotografisanja. Druga stvar, citam da gospodja nije videla rupu od drugih putnika, ne znam jel su oni preleteli rupu, pregazili po delovima sasije kao doticni na slici ili je ona zatelesana u telefon uskocila u vozilo ne gledavsi gde gazi, ali svakako je nejasno kako nije videla rupu.
Danas sam u nekim novinama procitao saopstenje firme, pise da su u zadnjem delu sedeli klinci i da je vrlo verovatno da su oni skinuli poklopac, a pozivaju se na sve ucestalije slucajeve u kojima nestaju poklopci.
stf":euhg22x4 je napisao(la):
becks89":euhg22x4 je napisao(la):
Nisam dobio odgovore na pitanja, a ako ti nije problem odgovori mi odakle tolike frustracije i mrzbja prema vozacima, da pokusam da vas razumem, hvala unapred...
Мржња је прејака реч, али није усмерена искаучиво на возаче ГСП-а. Једнак однос је и према такси возачима, нпр.
Разлог?
Бахатост дотичних.
A koja je prava rec?
Bahatost doticnih? Ti si legenda brate.
Kada se kaze putnici st***, ti si prvi koji skace u oci kako ne treba da se generalizuje, nisu svi putnici bahati, to su samo pojedinci. Ali zato kada su vozaci u pitanju, svi su bahati, svi su bezobrazni, a ti sto nisu su na nivou statisticke greske. Bahati? Kakvi ste vi vozaci? Znas li koliko puta za smenu jedan prosecan vozac autobusa dnevno svojom reakcijom spreci da ne ubije vas nabedjene vozace putnickih automobila? Znas li koliko puta? Takvog jednog majmuna nabedjenog sam pre neki dan hteo da lincujem, ali mi je pobegao kolima, posto nije hteo peder da izadje. Nabode debilcina na kocnicu da se polomi pola autobusa, i jos hoce da se bije, a kad su se otvorila vrata onda daje pun gas, i takvih mali milion majmuna, to ti ne smeta i to se ne vidi jel? Vidis, da jednog od 20 takvih majmuncina dnevno licnuju, znas kako bi vozili kao bele lale, kako bi postovali prvenstvo i kako bi znali propise. Bas kao sto poneki sofer dobije po nosu zbog kurcenja. A vec po tvojim stavovima vidim kojoj kategoriji vozaca pripadas, upravo si ti jedan od tih koji tako pravi sranja i kurci se, pa su onda vozaci bahati jer nece da vas propustaju kad izlaze iz stanice, jer nece da vas propustaju kroz raskrsnice na crveno, jer nece da koce da bi se vi prestrojili ispred autobusa. I sve me vise ubedjujes u to da su ispravniji debilni i bahati vozaci, a ovi slepci sto su posteni i sto svaki dan spasavaju glave nabedjenih vozaca i ispravljajuci vase greske ispadaju budaletine.
Jako cenis sebe i svoje stavove, nema veze sto nisi upoznat, ali ti vec dajes dijagnozu i vec znas da je vozac kriv i da nije za taj posao, a posle nemas odgovor na neka pitanja, kao i onaj doticni duhoviti momcic, cak i pre nego sto se sve sazna i otkrije tu ste vi sa dijagnozom i pljuvanjem po vozacima. Ne bih dalje zalazio u diskusiju sa vama, srecno vam bilo dok god ima bu**** koji ce da paze na vas...