Ovde se potpuno slažem sa angry birdom.
Takođe smatram da je uvek bolje izbrojati do 10 nego odmah ulaziti u incident. Tačno si rekao, kada me je u Zemunu vozač spopao pokušao sam da uradim sve da ne dođe do većih neprilika.
Da nije tako koliko bi samo trebalo da sam ja vozača pretukao do sad za sve poslednje neostvarene polaske koje sam uzaludno čekao, za svako nestajanje na stanicu gde sam hteo da uđem ili izađem iz basa...
Ovako svaki put stisnem zube, pomislim koliko li je samo nenormalan vozač koji čini takav prekršaj, zapišem garažni broj i posle 2 meseca dočekam plavu kovertu gde me inspekcija obaveštava da je vozaču zbog tog prekrašaja naplaćena mandatna kazna ili da je isti poslat kod sudije za prekršaje.
Inače pričamo o stvari koja, kao i većina drugih ima dve strane medalje. Jednom sam prisustvovao pokušaju napada na vozača na zadnjoj 56-ici. U vozilu je bilo svega oko dvoje - troje normalnih ljudi, ponoć, zadnji polazak. Ali tu su bile i tri nadrogirane budaletine koje su sve vreme skakale i vrištale po busu. Kad više nisu znali šta će od sebe prišli su, apsolutno ničim izazvani, vozaču i počeli da uralju na njega, da mu se unose u lice, da mu prete... Vozač GSP-a je ludom srećom ostao pribran, prilagodio se toj užasnoj situaciji gde su ga 3 narkomana okupirala u vozačkom prostoru. Niko od nas dvoje - troje preostalih putnika nije smeo da se meša u tu stvar jer bi verovatno bio napadnut od strane narkoamana. Posle par minuta, vozač je otvorio vrata i nekako ih na fin način nabedio da izađu iz vozila koje je sve vreme stajalo na raskrsnici na dnu Balkanske. Kada su izašli vozač je nastavio da vozi normalno do Zelenjaka. Nisam hteo da ga isprepadam još ja dodatno tokom vožnje. Kada je stigao u okretnicu prišao sam mu i nikada neću zaboraviti njegov izraz lica. Bio je čovek srednjih godina i gledao me kao da sam jedan od napadača i bukvalno je očekivao da ga napadnem svakog trenutka. Na moje pitanje da li je dobro i da li mu treba bilo kakva pomoć samo je unezvereno mumlao "ja... garaža, kraj smene... garaža...kraj". Jadan čovek nije bio u stanju ni jednu misao da sastavi, videlo se da je prestravljen, ali se ispostavilo da je uspeo da prođe bez povreda. Za takve slučajeve je veoma poželjno da svi mi koji smo prisustvovali tome, a ako već nismo mogli da pomognemo u trenutku napada, napišemo bar jednu "kontra prijavu". Svakako sam je napisao, a ista je i objavljena u martovskom broju GSP-ovog časopisa, a što je najbitnije, moj predlog je sproveden u delo:
@Feanor Sigurno nije taj vozač sa 88-ice onaj koji me je napao, taj zbog svega više ne radi u GSP-u.