Slazem se, to su nebulozne prijave, ali zar nije malo seljaci i nepristojno kada vidis vozaca koji ispruzi noge na vola ili instrument tablu? Shvatam da i njima nije lako, sedeti toliko u jednom polozaju, ali ipak. S druge strane, treba da se prijavljuju kada puse u vozilu, u toku voznje ili ne, kao u kada pricaju telefonon u toku voznje. Zakon vazi za sve, nema povlastica, pogotovo za telefon. Ugrozava svoj zivot, ali i zivote drugih.becks89":pqyb5fxv je napisao(la):Ne rade ništa, prijave tipa vozač jede burek u autobusu, ili sedi na instrument tabli i priča na mobilni telefon su po vama ozbiljne?
Dajte bre ljudi, ne budite smešni.
Čitao sam pojedine prijave koje su pristigle u pogon Karaburmu, čak znam da je dotični Vukša odbio da dođe u posetu istom pogonu, iz straha valjda, iako je hteo direktor lično da ga ugosti. To za burek i za telefon sam zapamtio, bilo je još tu banalnosti.stf":bsvlsr1u je napisao(la):Becks,
O čemu ti sad pričaš? Kakve te gluposti imaju veze sa Vukšom, ili bilo kim ovde? Nemoj da banalizuješ priču glupostima. ...
Ja sam jednom prijavio vozača jer je namerno vozio 30 na sat od Ustaničke do Grocke sa novim busem. Da sam agresivniji lik, glavu bih mu otkinuo bezobraznu.
Kakvi te bre bureci spopali.?
Vau, direktor je hteo da ga ugosti ... ko da je kod Dalaj Lame trebao da dođe a ne kod vašljivog direktora nekog usranog GSP pogona ... Po meni, nema on šta da dolazi tamo, ne treba uopšte da ih počasti svojim prisustvom. Ionako taj usrani direktorčić prima direktive odozgo, tako da je u suštini nebitan lik u celoj priči.becks89":xrz2gkzn je napisao(la):Čitao sam pojedine prijave koje su pristigle u pogon Karaburmu, čak znam da je dotični Vukša odbio da dođe u posetu istom pogonu, iz straha valjda, iako je hteo direktor lično da ga ugosti. To za burek i za telefon sam zapamtio, bilo je još tu banalnosti.
10 godina svaki dan koristim pomenutu trasu, znam do detalja vozila, vozače itd...tako da možeš biti siguran da je to radio NAMERNO... Ako je poluobrt na 302 oduvek, pa i po redu vožnje 60 minuta, a u ovom slučaju je bio preko 75, to znači da je u svakom slučaju ispao iz reda vožnje. Ako je ceo autobus hteo da mu odšrafi glavu, to valjda može da ti da uvid u to koliko je bu******** preterala u bezobrazluku.becks89":xrz2gkzn je napisao(la):Evo sad i ti prijatelju, odakle tebi da je on vozio "NAMERNO" 30km/h, može da vozi u rikverc ako poštuje red vožnje ne znam šta tu nije jasno? Zakonom je propisano na kojim mestima je zabranjeno sporo kretanje, a za autobuse postoji samo pravilo da se ne smeju kretati brzinom većom od 50km/h.
Pa ni ja ne ulazim slobodno u autobus kada sam svestan činjenice, čime se vozim, i koji je šljam za volanom (u većini slučajeva, čast izuzecima)... Ući u vozilo GSP je rizik po život u većini slučajeva.becks89":xrz2gkzn je napisao(la):Pomenut je Vukša (C.S.I), on je dobio batine iz nekih drugih razloga, ali verujem da on ne sme da uđe u autobus slobodno kao i svi mi drugi, a to mu prosto u životu nije trebalo. Razumem potrebu za poboljšanjem prevoza, evo i ja radim na istom cilju pa se opet nikom nisam zamerio, ili bar ja to mislim
Uh uh uh, nagađamo ne čitamo pa pišemo.... Ne valja...stf":gkw8gzpc je napisao(la):Vau, direktor je hteo da ga ugosti ... ko da je kod Dalaj Lame trebao da dođe a ne kod vašljivog direktora nekog usranog GSP pogona ... Po meni, nema on šta da dolazi tamo, ne treba uopšte da ih počasti svojim prisustvom. Ionako taj usrani direktorčić prima direktive odozgo, tako da je u suštini nebitan lik u celoj priči.becks89":gkw8gzpc je napisao(la):Čitao sam pojedine prijave koje su pristigle u pogon Karaburmu, čak znam da je dotični Vukša odbio da dođe u posetu istom pogonu, iz straha valjda, iako je hteo direktor lično da ga ugosti. To za burek i za telefon sam zapamtio, bilo je još tu banalnosti.
Ok, ajde što je protivzakonito to što si čitao tuđe prijave, ali kako znaš da su te banalnosti baš Vukšine prijave? Ako si to nekako doznao, to je prekršaj za PADINJAK odmah da ti kažem i to po važećem zakonu, tako da bi mi taj, ko ti je dao podatke, ne samo popio otkaz, nego i zavšrio u zatvoru na pristojan period.
10 godina svaki dan koristim pomenutu trasu, znam do detalja vozila, vozače itd...tako da možeš biti siguran da je to radio NAMERNO... Ako je poluobrt na 302 oduvek, pa i po redu vožnje 60 minuta, a u ovom slučaju je bio preko 75, to znači da je u svakom slučaju ispao iz reda vožnje. Ako je ceo autobus hteo da mu odšrafi glavu, to valjda može da ti da uvid u to koliko je bu******** preterala u bezobrazluku.becks89":gkw8gzpc je napisao(la):Evo sad i ti prijatelju, odakle tebi da je on vozio "NAMERNO" 30km/h, može da vozi u rikverc ako poštuje red vožnje ne znam šta tu nije jasno? Zakonom je propisano na kojim mestima je zabranjeno sporo kretanje, a za autobuse postoji samo pravilo da se ne smeju kretati brzinom većom od 50km/h.
Da ne pominjem što za novu godinu nije ostvaren poslednji polazak i ljudi dočekali novaka na mrazu i minusu bez prevoza jer "niko neće da vozi" - otpravnikove reči dok je u otpravničkoj kućici zavlačio prstenac nekoj ribi ...
... Ili skidanje svih oznaka linije (papirnih) sa poslednjeg polaska jer "seljaci ionako znaju koja je linija" - otpravnikove reči dok nam se kezi u facu svima u busu....
Nemoj molim te da braniš ŠLJAM, jer bacaš senku na sve lepo što si do sada uradio i pokazao na forumu.
Pa ni ja ne ulazim slobodno u autobus kada sam svestan činjenice, čime se vozim, i koji je šljam za volanom (u većini slučajeva, čast izuzecima)... Ući u vozilo GSP je rizik po život u većini slučajeva.becks89":gkw8gzpc je napisao(la):Pomenut je Vukša (C.S.I), on je dobio batine iz nekih drugih razloga, ali verujem da on ne sme da uđe u autobus slobodno kao i svi mi drugi, a to mu prosto u životu nije trebalo. Razumem potrebu za poboljšanjem prevoza, evo i ja radim na istom cilju pa se opet nikom nisam zamerio, ili bar ja to mislim
becks89":1on8c2wx je napisao(la):. . . .Ako ti se ne dopadaju autobusi, ti plati taksi. . .