u svemu ovome, pored toga da nema vise zrtava, jedino pozitivno je sto bar RTS nece napisati "autobus GSPa" vec "autobus privatnog prevoznika"![]()
У саобраћајној несрећи код Умке једна особа погинула, 18 повређених од којих петоро теже - ухапшен возач аутобуса
Једна особа је погинула у судару аутобуса и камиона на Обреновачком путу између Остружнице и Умке. МУП саопштава да је једна особа задобила повреде опасне по живот, док су још четири тешко повређене, а 13 особа је лакше повређено. Аутобус је налетео на теретно возило приликом кретања у смеру...www.rts.rs
Ima poginulih
Imaju tahografi to je bilo obavezno po ugovoru iz 2016.Pod hitno je potrebno uvesti tahografe i u gradski prevoz.
vozio sam se sa tim busom na 551 pre dve nedelje. Isti taj vozač je na putu od Ibarske ka Moštanici vozio 80km/h i zurio u telefon. Taj bi meni makar 3 godine u zatvor i kazna od 200000+.
3 godine za ubistvo?vozio sam se sa tim busom na 551 pre dve nedelje. Isti taj vozač je na putu od Ibarske ka Moštanici vozio 80km/h i zurio u telefon. Taj bi meni makar 3 godine u zatvor i kazna od 200000+.
Doživotna svakako.3 godine za ubistvo?
Da jer kad neko nastrada u saobraćajci, to se ne smatra kao ubistvo, nego kao saobracajna nezgoda i kazne za to su od 2-12 godina zatvora. Gledanje u telefon dok voziš autobus pri takvoj brzini mi je neverovatno i nedopustivo, meni bude neprijatno i kad pogledam u sekund na telefon da promenim pesmu, a kamoli da gledam u isti i visim po drustvenim mrežama u sred vožnje. Nezgoda može da se desi i bez telefona, prosto ti nešto odvuče pažnju i u sekundi može nešto da se desi, a zato je i propisana brzina za vozila gradskog prevoza 50kmh, bas zbog ovakvih stvari gde bi nesreća bila mnogo manja, samo da je poštovao dozvoljenu brzinu.3 godine za ubistvo?