u svemu ovome, pored toga da nema vise zrtava, jedino pozitivno je sto bar RTS nece napisati "autobus GSPa" vec "autobus privatnog prevoznika"У саобраћајној несрећи код Умке једна особа погинула, 18 повређених од којих петоро теже - ухапшен возач аутобуса
Једна особа је погинула у судару аутобуса и камиона на Обреновачком путу између Остружнице и Умке. МУП саопштава да је једна особа задобила повреде опасне по живот, док су још четири тешко повређене, а 13 особа је лакше повређено. Аутобус је налетео на теретно возило приликом кретања у смеру...www.rts.rs
Ima poginulih
Imaju tahografi to je bilo obavezno po ugovoru iz 2016.Pod hitno je potrebno uvesti tahografe i u gradski prevoz.
vozio sam se sa tim busom na 551 pre dve nedelje. Isti taj vozač je na putu od Ibarske ka Moštanici vozio 80km/h i zurio u telefon. Taj bi meni makar 3 godine u zatvor i kazna od 200000+.
3 godine za ubistvo?vozio sam se sa tim busom na 551 pre dve nedelje. Isti taj vozač je na putu od Ibarske ka Moštanici vozio 80km/h i zurio u telefon. Taj bi meni makar 3 godine u zatvor i kazna od 200000+.
Doživotna svakako.3 godine za ubistvo?
Da jer kad neko nastrada u saobraćajci, to se ne smatra kao ubistvo, nego kao saobracajna nezgoda i kazne za to su od 2-12 godina zatvora. Gledanje u telefon dok voziš autobus pri takvoj brzini mi je neverovatno i nedopustivo, meni bude neprijatno i kad pogledam u sekund na telefon da promenim pesmu, a kamoli da gledam u isti i visim po drustvenim mrežama u sred vožnje. Nezgoda može da se desi i bez telefona, prosto ti nešto odvuče pažnju i u sekundi može nešto da se desi, a zato je i propisana brzina za vozila gradskog prevoza 50kmh, bas zbog ovakvih stvari gde bi nesreća bila mnogo manja, samo da je poštovao dozvoljenu brzinu.3 godine za ubistvo?