Umesto da se nešto konkretno preduzme po pitanju odgovornosti i sprečavanju da se nesreće sa kotrljajućim delovima vozila i uopšte otpadanjem istih spreče, dobismo napad na opoziciju kako ovo zloupotrebljava zarad ličnog napredovanja, a na sve to primanje pripadnice BELI-ih zbog verbalnog napada od strane putnika koji je raspravu okačio na društvene mreže.
Novi izliv besa Šapića: Pogledajte kako je iskoristio smrt žene koju je ubio točak autobusa za napad na opoziciju
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić optužio je deo opozicije da se "bavi nekrofilnom politikom" i da "kao da žudi, iščekuje i priželjkuje" da se u gradu desi nesreća poput otpadanja točka autobusa, zbog čega je jedna žena poginula, pa da bi zbog toga optužili vlast.nova.rs
Шапић примио нападнуту контролорку јавног превоза Веру Халкић
Александар Шапић, председник Привременог органа Града Београда, примио је у Стаwww.beograd.rs
Isto tako su mogli da napisu horor naslov za Strelinog Citara koji se zapalio, a ono prskalice su ugasile požar i nije bilo nikakve štete.Znam da je jedan tamo izgoreo. Mislim da je požar krenuo od krova, što samo po sebi nameće uzrok požara. Verovatno da ima ponešto od instalacija što nije sastavljeno kako treba. Dizeli su sa te strane daleko bezbedniji, mislim barem kad se radi o onim nezvučnim imenima autobuske industrije. Za Novi Sad, CNG je stvarno dobra stvar, al takav pogon traži i malo više pažnje. Elem, opet čuveni naslovi u bombastičnom tonu panike, horora i nečeg nigde neviđenog. A nije se desilo, vrlo verovatno, ništa toliko strašno, barem ne za novine strašno. Da se ne lažemo, te i takve gluposti se dešavaju svuda. Kod nas možda malo češće nego što bi smelo, al opet ne vidim razlog za toliku dramu. Požari su već mnogo ozbiljnija stvar, a nažalost skoro nikada ne dobijemo neki zvanični izveštaj o uzrocima kad do njih dođe.
a onda tipa pogineš tokom vožnje, i nisi stigao da napišeš prijavu jer je vozač bio fokusiran na svoj telefonski razgovorUzmeš i prijaviš vozača, a ne da ga verbalno zlostavljaš. Svaki dan razne budale napadaju vozače i više su pukli, sve ćešće se pojavljuju snimci gde vozač na kraju napadne putnika. Milion puta me je neki vozač iznervirao, ali apsolutno nikad mu nisam prišao da ga napadam, ili se žalim za bilo šta, nego ako hocu, sklopim prijavu i to je to.
To su profesionalci, oni mogu da voze zatvorenih očiju, a ne sa telefonom. Ceo život se vozim i apsolutno nikad nikakav problem nisam imao sa vozacima, u smislu neke saobracajke i slično.a onda tipa pogineš tokom vožnje, i nisi stigao da napišeš prijavu jer je vozač bio fokusiran na svoj telefonski razgovor